Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizimkiler de hala kaleci alacak aferin. Kaleci, sol stoper, sağ bek ve rotasyon için orta saha elzem. Takımın eksiklerini adam gibi tamamlayamazsan Osimhen ve Sane transferleri dahi çöp olur. Bu akşamdan sonra bizim transfer işi hızlanır herhalde diye tahmin ediyorum.
Benimde korkum Osi ve Sane’ nin bu yüzden yalan olması. Neyse sonuçta Osi ve Sane almış yönetim bu vardır herhalde bir bildikleri

GalataSaray taraftarı kendine gelmeli. Bu yönetimin şeyinde degil avrupada başarı. Gardi transferleriyle şov, reklam pesindeler. Amaç yine lig şampiyonlugu. Avrupada da 0 cekmezsek ve fark yemezsek iyi. Bu dursuna güvenilmez

GalataSaray taraftarı kendine gelmeli. Bu yönetimin şeyinde degil avrupada başarı. Gardi transferleriyle şov, reklam pesindeler. Amaç yine lig şampiyonlugu. Avrupada da 0 cekmezsek ve fark yemezsek iyi. Bu dursuna güvenilmez
Çok geç kaldık, inanılmaz geç kaldık. En az 4 adam lazım. 20 gün de nasıl yapacaklar. Bu hafta da birşey yapmayı düşünmüyorlar belli ki.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benimde korkum Osi ve Sane’ nin bu yüzden yalan olması. Neyse sonuçta Osi ve Sane almış yönetim bu vardır herhalde bir bildikleri
Bir bildikleri falan yok bence. Ocak ayından beri kalecinin gideceği belli. Osimhen ve Sane transferlerini ben Gardi'ye yazarım. Gardi olmasa bir halt edemez bunlar.

Frankowski,Morata satışlarında iyi iş çıkardılar.Eski kötü deneyimler üzerinden karamsarlık yapmayalım.

ilkay'ı o kadar da kritik görmüyorum orta sahada.
defansif işler yapacak atlet bir adamı daha önemli görüyorum. lemina bir teklerse sıkışırız. orayı rahatlatalım.
ama nedense hiç isim geçmiyor. tuhaf.

Gelecek 7-8 günde aldin mi aldin oyuncuyu. Ondan sonra takimin planlarinda olan oyuncular icin fiyatlar her gecen gün dahada yükselir.

Stuttgart Bayerne mesela Woltemade icin 50+5i geri cevirmisti, ve bir daha teklif yapacaksaniz sezon baslamadan yapin yoksa hicbir teklifi kabul etmeyiz gibi bir aciklama yapti.

Suan 10a alabilecegen adami, 2 hafta sonra 14-15e zar zor zatar belki takimi

Bir bildikleri falan yok bence. Ocak ayından beri kalecinin gideceği belli. Osimhen ve Sane transferlerini ben Gardi'ye yazarım. Gardi olmasa bir halt edemez bunlar.
Korkum var ama inanmak istemiyorum, kısaca olumlu düşünmek istiyorum.

Şampiyon olamazsak, mali olarak biz çok dayanamayız, fb’ ye uygulanmayan kurallar bize uygulanır ve sıkıntılı sürece gireriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt