Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gardi ederson ile falan uğraşmaz.. donnaruma hedefidir bence onun.. o olmaz ise edersonu indirirler.. man city madem edersonun kalmasını istiyor doğru yapıyorlar kalsın kendileri için iyi kaleci. Donna ayağı kötü pas atamıyormuş.. uzun top atamaz.. ara pas atamaz.. çalım atamaz.

İsmi verince de yönetime zaman kazandırıyor sen onların adamısın demeye getiriyorsun ama. Bu yorumunda haberciliğine eleştiri yapıyorsun mesela buna bir şey demem ama bir önceki mesajın adamı itham etmekti.
Degil, sen oyle anliyorsun. Boyle yorumladiginda attim hatipoglu -AnK - nevzat iliskisiyle ayni kefeye koyuyorum anlami cikar.

Devamini getirmedigi soylemlerde kaynagina baglidir - keza kavukcunun 3 tane isim var demesiyle ayni sey bu benim icin.

Tane tane acik bilgiyi canli konusan birinden beklemedigim seyler.

Oyle dusunsem izlemem adami.

Galatasaray'ın Ederson transferinde yeni bir gelişme daha yaşandı.

Uluslararası gazeteci Alfredo Pedulla, sosyal medya hesabı X'te yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: "Bugün önemli bir gün. Türk kulübü, Manchester City'ye yaptığı teklifi artırmaya çalışacak (önceki teklif 7-8 milyon artı bonuslar). Galatasaray kaleciyle çoktan anlaştı."

Degil, sen oyle anliyorsun. Boyle yorumladiginda attim hatipoglu -AnK - nevzat iliskisiyle ayni kefeye koyuyorum anlami cikar.

Devamini getirmedigi soylemlerde kaynagina baglidir - keza kavukcunun 3 tane isim var demesiyle ayni sey bu benim icin.

Tane tane acik bilgiyi canli konusan birinden beklemedigim seyler.

Oyle dusunsem izlemem adami.
Kazandir kazandir daha zaman kazandir yonetime sen.

Tzolakis derdi muhtemelen
Şu mesajında ne anlaşılır mesela hocam? Her neyse demek ki ben yanlış anlamışım.

Haberci aldığı haberi vermelidir, işi budur.

Vermemek istiyorsa "ismi biliyorum ama söylemiyorum" gibi boş söylemlerde bulunmamalıdır.

Şu mesajında ne anlaşılır mesela hocam? Her neyse demek ki ben yanlış anlamışım.
Yahu cok basit, bilinmeyen bir isim konusulur 2 3 gun.(Bence tzolakis, gundem olmadi cunku tam)

Net haber kaynagi olan kisi " biliyorum, setende biliyor ama soylemiyorum" diyorsa bu faydali bir soylem olmaz.

Bunu soylemeyip 3 gun sonra isim konussa kaynagindan onay alip eyvallah (costa icin yaptigi gibi).

Zaten adamin kisisel degil, iceriden yonetime bagli demecer bunlar. Hedefim yonetim, Haluk degil burada, orada anlasilmadim saniyorum.

yabancı sınırını değiştirecekler herhalde 12+4 olursa başka şeyler konuşuruz
Ne konuşuruz hocam. Bu boku 2 ay önce neden 2 genç kararı aldınız diye konuşur muyuz.

Şu karar çıksın tüm türkiyenin yanması lazım. Bu gürcü hamsiyi küfürlerle göndermek gerekir.
Bir kurumun içine anca bu kadar sıçılır

Serhan Türk günde 10-15 kere Kavukçuyu arıyormuş verdiği haber doğrudur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt