- 24 Temmuz 2021
- 16.579
- 6.582
- 663
Sag bek maxwell woledzi al
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hiç bir şey yapamazlar dostum.Her sey olabilir. Galatasaray markasiyla Data Center kurulumundan, app yapmaya kadar, oyun yapmaya kadar tut da, galatasaray AI char lar yapmaya kadar olabilir. Hatta service Provider veya System Integrator sirketi bile kurabilirsin Galatasaray adini kullanarak. Yani bunu bir Business gibi dusunup, Galatasaray catisi altinda yorumlanabilir. Cyrpto, vb konularda var zaten. O yuzden anlamsiz degil diye dusunuyorum. + incubator Center ayarinda da olabilir. Venture Capital olarak para koyar, startup ekosistemi de olusturabilir
Hegamonya kurdukları tek dönem ş.saracoğlunun hem fb hem başbakanlık yaptığı dönem.2002 öncesi en başarili kulüp : Gs
2013 sonrası en başarılı kulüp : Gs
Her koşulda, her dönemde, kim gitse, kim kalsa, en başarılı kulüp YİNE Gs.
Gs'ın bu dominasyonuna mana bulmak zorunda kalan şizofrenler ise hep aynı kulüpten.
Zuhahahahaha :d
Hic alakam yoktur eski zamanlar icin, hep kim bu Sukru Saracoglu derdim ama meeeh kimse kim der bakmazdim. Yeni ogrendimHegamonya kurdukları tek dönem ş.saracoğlunun hem fb başbakanlık yaptığı dönem.
Bu ahlaksız köpeklere laf anlatamazsın
Ekli dosyayı görüntüle 298771
@Keramettin TANRIVERDİ cuma maç öncesi doldurup boşaltmaya var mısın#doldurboşalt yapılmalı acilen. Forumun gerginliği alınmalı, küsler barışmalı.
Dr nazım var mesela bunların eski başkanları, Atatürke suikast girişiminden asıldı.Hic alakam yoktur eski zamanlar icin, hep kim bu Sukru Saracoglu derdim ama meeeh kimse kim der bakmazdim. Yeni ogrendim![]()
Bulduğun kaleciyeEderson 5 e geliyor mu gelsin gelmiyor mu Steua kalecisini al ya da bul abi 25 yas .
Eyvah kader ağlarını örğyor