Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

2002 öncesi en başarili kulüp : Gs
2013 sonrası en başarılı kulüp : Gs

Her koşulda, her dönemde, kim gitse, kim kalsa, en başarılı kulüp YİNE Gs.

Gs'ın bu dominasyonuna mana bulmak zorunda kalan şizofrenler ise hep aynı kulüpten.

Zuhahahahaha :d

1755084412358.webp

Her sey olabilir. Galatasaray markasiyla Data Center kurulumundan, app yapmaya kadar, oyun yapmaya kadar tut da, galatasaray AI char lar yapmaya kadar olabilir. Hatta service Provider veya System Integrator sirketi bile kurabilirsin Galatasaray adini kullanarak. Yani bunu bir Business gibi dusunup, Galatasaray catisi altinda yorumlanabilir. Cyrpto, vb konularda var zaten. O yuzden anlamsiz degil diye dusunuyorum. + incubator Center ayarinda da olabilir. Venture Capital olarak para koyar, startup ekosistemi de olusturabilir
Hiç bir şey yapamazlar dostum.
O kadar diyeyim, o kafada adamlar olsa 5 senedir bir tane siteyi güncellerlerdi.

O organizasyon şemasını yönetemezsin 1 sene sonra seçim var bu adamlar gittiğinde gelen bu ekibi olduğu gibi yok eder. Bunu bildikleri için de bu işe girişmezler.
Makaimum olacağını söyleyeyim GsPara organizasyonumu bir üst levele çıkarabiliriz. Papara, innial seviyesinde tam bağımsız bir finans çözümü olabiliriz maximum o kadar.
Ve bence bu olacak.
Sadece store için kullanılan ödeme aracılarına verilen paraları ortadan kaldırsak ve gspos adı altında bir ödeme çözümü yapsak bile benim tarafımdan olumlu. Bu bile ciddi bir gelir bırakır.
Burada tek etken bddk lisansları ve bir miktar nakit kısmı onu da çok rahat çözeriz.

2002 öncesi en başarili kulüp : Gs
2013 sonrası en başarılı kulüp : Gs

Her koşulda, her dönemde, kim gitse, kim kalsa, en başarılı kulüp YİNE Gs.

Gs'ın bu dominasyonuna mana bulmak zorunda kalan şizofrenler ise hep aynı kulüpten.

Zuhahahahaha :d
Hegamonya kurdukları tek dönem ş.saracoğlunun hem fb hem başbakanlık yaptığı dönem.

Bu ahlaksız köpeklere laf anlatamazsın

20241106_171507.webp

Son düzenleme:
çingenelikten kalecisiz kalacağız.Ederson istiyorsan zaten baştan minimum bir 10-12 gözden çıkaracaksın kimse enayi değil sana 5-6ya kaleci versin.Sözleşmesinin ne kadar kaldığı da farketmiyor City'den adam almaya çalışıyorsun adamın umurunda değil sözleşme bitiyor bitmiyor.2027ye kadar olsa zaten sözleşme 25 isterlerdi bu sefer.Ederson o paraysa Donna'ya verelim o paraları gibi bir durum da yok.Donna'nın önünde iki opsiyon biz ve futbolu bırakmak olsa futbolu bırakmayı seçer , o kadar da uçmayalım yani.Buralara gelecek olsa zaten sezon sonunu bekler arabistana gider 25 maaşa falan

Özellikle ekşide himmet yazan şeref yoksunları hala utanmadan nasıl böyle yazabiliyorsunuz. Ulan formanızın ortasında chobani yazıyor. Atatürk stadı yapacaz deyip chobani stadı yaptınız. Hala whatsappta üç kuruş için kendilerini satıp papağan gibi himmet himmet diyorlar. Her sene 3 posta yiyorsunuz Gs'den, size de mi himmet veriyorlar da 3er 3er domalıyorsunuz rezil şikeci dopingci şer yuvası, tiksindirdiniz

Hic alakam yoktur eski zamanlar icin, hep kim bu Sukru Saracoglu derdim ama meeeh kimse kim der bakmazdim. Yeni ogrendim:)
Dr nazım var mesela bunların eski başkanları, Atatürke suikast girişiminden asıldı.

O herif bizim geçmişimizde olsa her yıl forma çıkarırlardı bu temalı

Gs medyasında bunları dile getiren kimse yok utanmadan konuşuyor sürekli arsız herifler

Yabancı basında da şu anda birbiriyle çelişen çok haber var. Kaleci konusunda geç kaldık zaten. Donnaruma şansı varsa zorlanır ama ben hala daha genç kaleci gerekirse 20 milyon bonservis lakin düşük maaş taraftarıyım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt