Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok büyük para, yani Avrupa'da hiç bir zaman bunu bulamayacak, insanın aklı gidebilir.

4 seneden 40 milyon euro eder, muazzam para.
Şu an Barış'ın sözleşmesi TR değer kaybettiği için 2 milyon euro civarında. Barış kalırsa sözleşmesi 3-3.5 civarına uzatılır. Barış'a 10 vermeleri yetmez bize ilk teklifleri 20 milyon deniyor onu 50 milyon yapmadan satılamaz Araplara.

Barış gibi muazzam katkı veren , öyle diğer siyasal islamcı herif gibi taraftara trip atmayan , takımda huzur bozmayan , her şeyini veren bir oyuncuyu kaybetmek üzer fakat bu zamana kadar yaptıklarından dolayı eğer öyle bir para kazanma isteği varsa gidebilir maalesef yapacak bir şey yok.Tabii minimum 50m para almalıyız , yönetimin bu parayı kullanıp eksik dolduracağına zerre inancım da yok tek olacak olan güç kaybetmemiz olur ancak Barış açısından düşünüyorum burda , Barış'ı çok seviyorum çünkü

KALITEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Resim

Osimhen için ALABİLİYORSAN AL HİLAL demiştik.

NEOM için ise cümle yazmaya bile gerek yok.

Büyük topçular transfer olmaz, istedikleri takıma gider.

Barış'ın o saçma takıma gideceğini sanmıyorum.
Ama Barış büyük topçu değil (Avrupa standartlarında)

Kapısında Chelsea veya PSG olmayacak maalesef.

O degilde lucas geldiginde 20m€ degeri vardi. 3 sene üst üste sampiyonlukta en önemli etkenlerden biriyken nasil degeri 29 yasinda 13m€ ya gerilemis olur? Bukadari da fazla artik.

Şu an Barış'ın sözleşmesi TR değer kaybettiği için 2 milyon euro civarında. Barış kalırsa sözleşmesi 3-3.5 civarına uzatılır. Barış'a 10 vermeleri yetmez bize ilk teklifleri 20 milyon deniyor onu 50 milyon yapmadan satılamaz Araplara.
Bu parayı Avrupa'da kazanamaz o konuda hemfikiriz sanırım. En iyi ihtimalle 4 milyonu bulur , kötü para değil ama 10 milyon euro da ciddi bir para Türk oyuncusu için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt