Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Barışın gitme ihtimali yok araplara falan

Emir ateşdağlı kim ya

Torpille sahneye çıkıp şamp kutlamalarının tadını kaçıran adamın oğluna mı inanacağız

Konuyu cevirme Velicim, Baris iyi oyuncu ama buyuk oyuncu degil hic bir zaman da buyuk oyuncu olmayacak. Buyuk oyuncular nedir az tarihimize bakinca hatirlarsiniz belki ;)
Bana göre büyük oyuncu sevgili adminim. Senede 70 maç, 5 pozisyonda gıkı çıkmadan traktör gibi oynayan topçu, büyük topçudur.

Benim fikrim.

Bir fikrim olduğu için özür dilerim. :/

Bana göre büyük oyuncu sevgili adminim. Senede 70 maç, 5 pozisyonda gıkı çıkmadan traktör gibi oynayan topçu, büyük topçudur.

Benim fikrim.

Bir fikrim olduğu için özür dilerim. :/
Irfan Can da buyuk topcu bu da benim fikrim desem ne dersin mesela?

Fenerin kadrosu yabancı olarak daha da iyileşsin kuralı gelirse köhn kalır gibi duruyor. Bu şekilde yusuf ve jelert kamillerini de gönderip bir tane 27 yaşlarında kaşar herif alınır bak. 2 tane de genç kontenjanından herif sapladı mı kadro tamamlanır.
Yusuf denen eleman trabzon eyüp falan bir yer neden yapmıyor çok acayip.
Millt bu kurala uygun brezilyalı getiriyor biz türk görünümlğ avusturyalı ve danimarka görünümlü uçurtma alıyoruz

Dayı ne anlatıyonuz yav neomun bonservis verebilmesi için arap limiti var mı ki. Daha 6 ay önce 2 milyonluk leminayı alamadı terimin takımı.
80 milyonluk limit yaratmalılar şu dakika

araplara 50-60 aşağısında topçu satmak rezalet olur

barış seneye bile en kötü 30-40 eder

1755087013708.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt