Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu o değil. Senin ki en son gotu göbeği salmış bolu da oynuyordu.Almanya'daki hazırlık macinda bize harika bir gol atmıştı
Hüsnü ve Sesko ile takıla takila got göbek büyüttüm futbolu unuttumBu o değil. Senin ki en son gotu göbeği salmış bolu da oynuyordu.
Daha düne kadar Frank ve Cuesta nasıl gidecek diyordunuz biraz sabır ve anlayış herşey hemen olmuyorSk sok Jelert nolcak
9-10 m euro teklif var diye yalan söyleyen o Hatipçi yavşakların ta yanına koyim.
2 aydır en sinir olduğum konu buSk sok Jelert nolcak
9-10 m euro teklif var diye yalan söyleyen o Hatipçi yavşakların ta yanına koyim.
İngiltere’nin en sağlam kaynaklarından
Otzbirci tayfa. Boyle mackardan sonra çember yapiyorlar.twitter'a bi girdim sanki 3 yıldır şamp olan fener yıllardır olamayan biziz sogudum valla adamlar hemen gaza gelmiş bu nasıl tayfa?
Muhtemelen 1 Eylül 250 bin Euro kira 5 milyon opsiyon ile Leccevari bir kulüp kiralarSk sok Jelert nolcak
Dördüncüyu bulun o ekiple 101 fena akar.Hüsnü ve Sesko ile takıla takila got göbek büyüttüm futbolu unuttum
Soyisminiz hoğlu mu2 aydır en sinir olduğum konu bu
Bu o değil. Senin ki en son gotu göbeği salmış bolu da oynuyordu.
Yazıklar olsun sende izmirdesin di mi bir kere selam vermediniz gurbettiyiz o kadar hiç bu çocuğa ugrayalim bir çayını içelim yokDördüncüyu bulun o ekiple 101 fena akar.
okan hocayı övücem birazdan başlığa gelPukki ve Kolap dışında herkese hayirli nöbetler