Aykut Aydil
10 Numara!
- 13 Temmuz 2015
- 14.464
- 8.809
- 1.698
Ben her zaman diyorum bu yönetimden bi cacık olamaz. Koskoca kulüp sadece gardinin ağzına bakıyor. Bu çapsız 2 adam ne işe yarıyor?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senin biyiginaokan hocayı övücem birazdan başlığa gel
Bu yönetim olmasa GS takip etmiyorduk üstat şuan. Eşref ve Belmas döneminde dutluga dönerdi Forum ve tribünBen her zaman diyorum bu yönetimden bi cacık olamaz. Koskoca kulüp sadece gardinin ağzına bakıyor. Bu çapsız 2 adam ne işe yarıyor?
Abi belliydi böyle olacağı muzzi mesajı vermişti, muhtemelen zamanında 8-9 bonservise çözeceğimiz adamı araya girip 13 e çıkardılar
Yönetimin yaptığı bisey yok ki transfer de herseyi çözen gardi. Bide geçmişte erden timur. Bu 2 adam isin içine girdimi cuestalar falan geliyor malesefBu yönetim olmasa GS takip etmiyorduk üstat şuan. Eşref ve Belmas döneminde dutluga dönerdi Forum ve tribün
Nerde senin yerinYazıklar olsun sende izmirdesin di mi bir kere selam vermediniz gurbettiyiz o kadar hiç bu çocuğa ugrayalim bir çayını içelim yok
En azından kiralık filan çözsek müthiş olurdu. Şampiyonlar ligi de var. Piyasa yapar. Belki Osimhen gibi olur.çelsi elden çıkarma derdi olmuyor. en kötü aldığı paraya satma işinde