Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tüm yollar Tzolakis'e çıkıyor

seni bekliyoruz Arslan Kral
#haydi

Jelert ve Yusuf ikilisinden belli ki hocamız yararlanmayacak Fransa dan arkadaşların da dediği gibi genç potansiyelli oyuncu bakılabilir biri gene sağ bek olması koşulu ile

10+ bonservislere çıkıyorsak ve söylendiği gibi 8 de maaş veriyorsak Ederson transferinin hiçbir elle tutulur yanı kalmıyor maliyet manasında.

Gelme şansı varsa hiç Ederson falan uğraşmaya gerek yok direk alınacak kaleci. Bizimle birlikte büyüyecek kaleci.
ben bir maliyet hesabı yaptım buna 30 bile isteseler daha karlı çıkıyoruz edersona göre. Para kaybolmuyor çünkü ab pasaportlu assetin olacak elinde. Sakatlansa bile hemen döner genç adam. Yeteneğe yatırım yapacaksın.

Galatasaray'ın bu transfer döneminde 1 kaleci almasını bekliyorum..

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

ben bir maliyet hesabı yaptım buna 30 bile isteseler daha karlı çıkıyoruz edersona göre. Para kaybolmuyor çünkü ab pasaportlu assetin olacak elinde. Sakatlansa bile hemen döner genç adam. Yeteneğe yatırım yapacaksın.
Oly'nin sahibi Forrest'in sahibi aynı isim ve Tzolakis'i bırakmıyor diye biliyorum ben. Olma ihtimali varsa en mantıklı isim kendisi. Büyük takımda oynuyor, Avrupa kupası var baş rolde olduğu, baskıya ve ateşli taraftara alışkın. Müthiş bir iş olur açıkcası.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt