Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Yeni Kalecimiz Kim Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    193
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben sampiyon olmayalım da demedim . Max 25 olan da oyuncuların olur 23 de 29 da ama bunun bir bakışı olur anlamak istemek ve iyi niyet ile alakalı ne rüya dedim.ne de sampiyon olmayalım dedim
BEn ne diyorum sen ne diyorsun. Anlasilan seninle anlasamayacaz mr tamam. Sana hayatinda basarilar dilerim

Kasa’nin dolu oldugunu hic zannetmiyorum

Haftalardir cingene pazarligi yapiyoruz ederson konusunda ve hala bir ilerleme yok

Kasa’nin dolu oldugunu hic zannetmiyorum

Haftalardir cingene pazarligi yapiyoruz ederson konusunda ve hala bir ilerleme yok
kasada para var bence ama hocanın istedigi adamların hepsi yüksek bonservisli oyuncular o yüzden denkleştirmeye ugraşıyoruz sanırım

ederson singo akanji kim min jae bunlara kira +opsiyon bile desen kirası bile 10dan baslar gibi

Bu üçlü gidiyorsa Yusuf'la Jelert kalıyor geriye sadece. Göztepe, Jelert'i düşünmez mi acaba. 3'lü oynuyorlar zaten. Kardan payla gönderelim. Ankersen alsın vatandaşını parlatsın satsın.
Jelertin parlama ihtimali bence yüzde 1 bile değil.jelert konusunda kimlerin emeği onayı olduda transfer edildiyse alayının yüce divanda yargılanması taraftarıyım. Ben evet bizde çok kötü futbolcular gördüm ama.bu jelert bambaşka bir seviye

Ayrıca ben bu jelertin vegan olduğundan ciddi manada şüpheleniyorum. Çünkü bu ülkede yaşayıpta bu kadar zayıf olmak bilimsel olarak mümkün değil.He budistsindir vegansindir anlarım.Bak gene aklıma 42 yaşındaki newskambe karşısındaki performansı geldi

Cuesta'nın %60'ını 6 m euro'ya satıyorsak ciddi transfer başarısıdır yani Anadolu kulübüne kiralarız diye bekliyordum.

Cuesta'nın son Güney Amerika Şampiyonası finalisti Kolombiya'nın tandemindeki oyuncu olduğu düşünüldüğünde bu satış beni pek şaşırtmadı.

Nelsson'u da satarsak ya da zorunlu opsiyonla kiralarsak Galatasaray tarihinin en iyi satış dönemine doğru gidiyoruz

Cuesta'nın son Güney Amerika Şampiyonası finalisti Kolombiya'nın tandemindeki oyuncu olduğu düşünüldüğünde bu satış beni pek şaşırtmadı.
11 doldurulması için oynamıştır diye düşünüyorum

Adamın boyu stoper için çok kısa. Ayrıca adamın sivrilen herhangi bir özelliği yok. Onuachu nesyri gibi adamlar cuestanın içinden geçerler.

Apo mesela ağır topçu ama duran toplarda ve oyun kurmada gayed iyi stoper.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt