Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Yeni Kalecimiz Kim Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    193
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan Hocamın yeni projesi ZANİOĞLU

Singo asla o paraları edecek bir oyuncu değil zaten alamazlar da Monaco asla indirim yapmayan bir kulüp ama sevindiğim nokta bizim oyun anlayışına uyacak oyuncu profilini en azından tutturdular. 2 senedir sağ bek için doğru adama gidip alamıyoruz umarım 3. denememiz de bunu başaracağız. Şu geçişi 1 sene kiralık Boey falan ile atlatıp seneye bir daha şansımızı denememiz lazım.
Doue de uyuyordu oyun anlayışına, Bissaka istedin o da uyuyordu. Onu alamayınca gidip aynı tarz adam almayacaklar yine.

Barış, Avrupa yerine çöllere gidip kendini feda ederse acayip üzülürüm.

Onca çalışmanın, onca emeğin karşılığı çöl olmamalı hak ettiği takımlarda oynamalı.

Barış parayı her türlü kazanır kariyer daha önemli. Barış'ı verdiği izlenim bence oralara gidecek kafa yapısına sahip bir oyuncu değil gibi...

Böyle yazanlar var, plan böyle olabilir diye;

Barış iyi paraya satılıyor

O parayla

Trossard ve Uğurcan alınıyor

Ben Uğurcan'i istemem o yüzden Barış satılmasın ama böyle birşey olursa şaşırmam

Ama önce Barışı satacaklar deniliyor
Satmasalarda plan o bence. Bu beceriksizlerin neyine cityden edersonu almak

Osi zaten kendi kendini transfer ettirdi bize sane desen 6 ayda konusup anca halletmisler (karisi etkili oldu deniyor)

Gardi birsey yapmazsa bunlar anca ugurcan cuesta sallai alir

Böyle yazanlar var, plan böyle diye;

Barış iyi paraya satılıyor

O parayla

Trossard ve Uğurcan alınıyor

Ben Uğurcan'i istemem o yüzden Barış satılmasın ama böyle birşey olursa şaşırmam
Barış’ı satıp yerli ihtiyacın gün yüzüne çıktığında Berke ihtimalleri de kalmamışken lig başladıktan sonra o paralara TS Uğurcan’ı niye bıraksın sana. Bunu kimse hesap edemiyor en az 20 isteyecekler.

Onların da yerli sınırına uyması şart başka yerli kaleci yokken piyasada niye bıraksın.

Haziran 10’daki şartlarla şuan bir değil

Kadro nasıl son halini alacak acaba çok merak ediyorum.

Doue de uyuyordu oyun anlayışına, Bissaka istedin o da uyuyordu. Onu alamayınca gidip aynı tarz adam almayacaklar yine.
Bende onu demeye çalıştım yani geçen sene adı geçen Wan Bissaka, Doue doğru profildi alamadılar.

Singo'da doğru profildi bence alamayacağız sadece gidip Jelert falan almasınlar yeter.

Seneye şansımızı bir daha deneyelim. Bu 1 yıllık süreci de Boey kiralık falan ile atlatalım demeye çalıştım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt