Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 53.049
- 41.756
- 3.413
Nhaga cukwu daha cok kullanilmali. Okaaaaannnnn
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nhaga kiralanacak olsa zaten biri alınırdı demek ki kalıyor
herifte potansiyel var sadece fazla özgüvenli oynuyor
batrakov bunu biraz sıkılarsa topcu eder
büyük takımlar batmaz klişesi trabzon içinde geçerli mi?
yav okan hocaya ben hic topcu almam bana kalırsa kaanla ilkayla oynasın onun hakettigi oKiralamazlarsa taş çatlasa 500dk sadece kupa ve garbage time'larda oynatacaklar... Doğru düzgün rotasyonun parçası olmayacağı kesin gibi bir şey... Ancak tüm orta saha sakatlanırsa falan kupa hariç 11 çıkar...
Nhaga'yı seviyorum ve potansiyel olarak beğeniyorum... Ama bizde alacağı maks süre bu kadar bu sezon... Biraz kendi toyluğu biraz Okan Hoca'nın gençlere bakışı sebebiyle...
Burada %100 ne verebileceğini bildiğimiz tek adam Leao gerisi iyi çıkmasını ummaktan başka çaremiz yok
torreira nhaga batrakov mu :dNhagayı bir şekilde kullanabilsek iyi bir ritim tutsa torreira nhaga Batrakov da iyi olabilir dinamizm olarak
Kusura bakma ama hayal bunlar renkdaş. Nhaga ve ugoçukvu birden seviye atlamayacak, bunlar süreç işi. Öyle bir takımızki tek maç mağlubiyet kredisi yokNhagayı bir şekilde kullanabilsek iyi bir ritim tutsa torreira nhaga Batrakov da iyi olabilir dinamizm olarak
Trossard ve Salah’in Turkiye’de basarili olmama sanslari yok. Leao’yu daha seyretmedilk. Giuncel maddi olanaklarla tarihin en kotu transfer donemini gecirdik bana gore.es kaza leao yerine trossard yada salah alsak tarihin en kötü transfer dönemi oluyormuş