Ahmet Tevfik Altınöz
Tecrübeli Üye
- 16 Ocak 2017
- 5.011
- 4.228
- 838
Ts teklif yapmış
Bunlar da dördüncü olmak için amma para harcadılar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ts teklif yapmış
@adminstrator
Lütfen dönem bitince transfer mesajlarımı siler misiniz bundan sonra bilgi vermeyeceğim
reyis 3 bekle napacağız yav.30mlik singoyu bile oynatmıyoz zaten iyice fesih edip göndermek zorunda kalacağızArda Okan’ı alsak bari clye yazmasakta
Devre arası Oulai'yi ister misin Torreira ile takas + paraya?Ulan Trabzon oulai yi vermeyince kafadan siyirdiniz. Leao maaşı bedaba artık gözümde richarlison kabızi 15 alirsa

Transfer dönemi bittiğinde mesajlarımı temizleyeceğim
daha önce “neden sildin?” diyen arkadaşlar olmuştu. burası twitter değil; her konu için mesaj atmak istemiyorum.
forum benim ara sıra kafamı dağıttığım bir yer, o yüzden çok şişmesin istiyorum. mesaj temizlemek de ayrı bir uğraş.duyumcu değilim.
geçen sezon yakından tanıdığım bir yöneticiden asprilla haberi geldiğinde forum açıktı, durumu yazmıştım. sonrasında çok mesaj gelince biraz daha bilgi paylaşmak istedim. işimiz icabı birkaç tanıdığımız var, o kadar.takip eden arkadaşlara teşekkürler, sağ olsunlar. ama bu transfer dönemi bittikten sonra bir daha transferle ilgili bilgi vermeyeceğim.
bu dönem aynı renklere gönül veren renktaşlara olabildiğince aktarmak istedim, hepsi bu.
O kolpadır benimki tolgahan dönemi çıkış yapmıştı sonrasında herhalde haber kaynağı gittiBir tane daha buldum öyle birisi de 2004lü bir şeydi o![]()
Sevindigim bir detay aslinda negatif ortamdaSatış olmazsa 60-70 milyon harcanır diyordum. 70 harcanmış. Para harcanmadı olayı da yalan bu arada.
Tsde td yok rişarlison aliyor. Para havadan gelince harcamak
Tsde td yok rişarlison aliyor. Para havadan gelince harcamak
Gerçektir umarım.
Yaw Trabzon ilk 5'e bile giremez . İnanılmaz kötü ve dengesiz ve kötü bir kadroları oldu. İnşallah fenere koyarlar orası ayrı...ts richarlison da alırsa normal şartlarda fbnin ilk 3 olmaması lazım ya
Bence geriye gittiler geçen sene ki asansio'yu ararlar, talisca yok zaten.10 + 4 ile
Lig için en avantajlı biziz
Clde hiçbir halt olmaz gibi
Fbnin iyi yerli almaması korkunç hata kadroları çok tırt oldu