Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 53.047
- 41.754
- 3.413
O degilde, okan 3-4 kere yerli futbolcu transferi önemli dedi. Sadece 1 tane turk transfer etmemiz tam bir rezillik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bana mi farkli gorunuyor ya da renk/yayindan mi. Su videodaki adam daha ince ve o cusseye daha kivrak duruyor. Anlamadim ben o isi.
(Adama karsi onyargim yok ama hocanin "oyle oyuncumuz yoktu , istedigimiz oyuncu" kismini biraz daha aciklamasini isterdim)
Toparlasınlar eğer iyiyiz diyorsak bu ligi götürürüz diyorsak bam güm koymamız lazımTrabzon bizim maca kadar toparlanamaz umarim.
O deplasmani gecmek baya onemli
Opsiyon şarta bağlı falan değil, isteğe bağlıymış. Bu opsiyon kullanılmaz fazla yüksek bence. Ancak çok büyük harikalar yaratması lazım. En azından şu kadar maç falan gibi bir zorunluluğu olmadığından kafa rahat. Hayırlı olsun, güzel katkı versin.
Gerçektir umarım.
Daha oturmadik, form bulmadik.Toparlasınlar eğer iyiyiz diyorsak bu ligi götürürüz diyorsak bam güm koymamız lazım
Her turlu zorlanacaklar.Bjk ligde gidiyor sadece Avrupa ligi o kadar umursayacaklarını sanmıyorum.
fenerbahçe tam 2 katımız harcadı78.5 m harcayip fa bukadar kötu transfer dönemi gecirmek de ayri bi meziyet