- 6 Aralık 2009
- 14.458
- 825
- 1.738
Umudun var mı?ekleme yapilabiliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Umudun var mı?ekleme yapilabiliyor
kafamdaki en büyük soru işareti geçen sene cl maçları öncesi ve sonrasında odak sorunu yaşayıp çok saçma maçlar kaybeden hatta son haftalarda neredeyse 7 puandan lig verecek olan kadronun 11ine 3-4 değişiklik yapmadığımız için bu sene daha çok salarlar mı , öyle bir endişem var.Yeni bir sezon diyip daha fazla konsantre yaparlar mı yoksa zaten 4 sene aldık clde oynar geçeriz kafası yaparlar mı çok merak ediyorum bu en büyük korkum valla.
yetkili menajerdir büyük ihtimalle.Ali dursun çünkü sanırım zaten hasan çetinkayanın yanında çalışıyo , rusyadaki herif hakkında hiçbir bilgim yok ama.Ali bilecan da sanırım fransız vatandaşı tmarktta öyle gözüküyo oradan belki bir şeyleri vardır.Garip işler biraz kimin hakkı kimde belli değilHerşeye aracı menajer sokuyorsak Kavuk ne işe yarıyorki
Gardi neyse de oyuncu için yetkili menajer değilse biz niye aracı kullanıyoruz
Liste verildi bile daha transfer falan yok bizde.Saat 1 e kadar verilecek listeler benim hala umudum var
Bruno Fernandes ve Bernardo Silva'yi unutmuşsunuz.Camavinga-Thuram-Van Dijk diye çıktığımız yolculukta yine tekmeyi yedik oturduk
Teşekkürler sözde yönetim
os yine bitik halde nasıl olacak bilmiyorum yani sara'ya böyle gökten bir şeyler inecek de zımba gibi olacak hızlanacak falan anca öyle olur.Yada hocanın nhaga,ugoya şans verip ikisinden birinin tutmasını beklemesi lazım aksi halde zor cidden osmiz çok düşecekElbette CL'ye daha konsantre oluyor takım ama bence o kadar da kafada maç seçmiyorlar... Bence bir süre sonra orta sahamızın bünyesi kaldırmıyor 3 günde bir CL'li fikstür performansı vermeye... Lemina zaten 3 günde bir oynayamayacağı geldiği günden belli... Sara'nın da staminası ve direnci herhalde en zayıf özelliği... Torreira da hem yaşlandı hem hala en ağır pres yükünü ona yüklüyoruz... Bu düşüş de tüm takımı etkiliyor... Defansın yükünü de artırıyor, onlar da yıpranıyor... Sakatlıklar da cabası tabi...
fayda vermeyecek adamdan faydalanmaya calisirken puan kaybetmeyelim. fb gecen sene sidiki serif'de o hatayi yapti. allahtan okan hoca rasyonel dusunuyor. 30 milyona alinmis adam da olsa israr etmiyor.Hiç öyle bir şey söylenmedi... Duyardık muhtemelen öyle olsa... 1dk bile girse sayılıyordur bence...
Nhaga bir anda rotasyonun ciddi parçası olmayacaksa bir de Lesley'den de hiç faydalanamazsak zaten koyayım öyle transfer dönemine zaten... Mecbur faydalanmamız lazım... Yoksa aralık ayına kalmadan zaten Torreira ve Lemina komple biter...
Bir kez daha GS Muhabirlerinin kolpa haberlerine inanmamak gerektiğini taraftarların kulağına umarım küpe olmuştur.Camavinga-Thuram-Van Dijk diye çıktığımız yolculukta yine tekmeyi yedik oturduk
Teşekkürler sözde yönetim
ben hala 3 daha transfer olacağına inanıyorum
mucizeler olurUmudun var mı?
En büyük sansımız Afrika kupası olmaması ve Torreira, Lemina ve Osimhen'in Dunya kupasinda oynamayip yazin dinlenmiş olmaları.os yine bitik halde nasıl olacak bilmiyorum yani sara'ya böyle gökten bir şeyler inecek de zımba gibi olacak hızlanacak falan anca öyle olur.Yada hocanın nhaga,ugoya şans verip ikisinden birinin tutmasını beklemesi lazım aksi halde zor cidden osmiz çok düşecek