Transferlerden Memnun musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    231
Ahlaksız olmasa ben guendouziyi takımım da görmek isterdim yalan yok

Okan hoca yıllardır bizi öyle bir ortasahasızlıkla sınattı ki gördüğümüz ortasahadan umunur olduk
Hepimiz orta saha istedik/istiyoruz ama elimdekini de fb'deki dede ile kivircik icin gomecek degilim yani.

fb kendi haline yansin. Dede ile kivircik'in basina bir sey gelse yedekleri Ismail ve Bartug. Greenwood'un yedegi I. Kahveci. Asensio'nun yedegi yok. Sol kanatlari Oguz, Kerem ve Nene'ye kalmis. Forvetleri Vedat (Ugrasiyor, yasina gore iyi bayagi) bi sakatlansa her an sakatlanmaya musait fil Lukaku var anca. Tum bunlar olurken de takim oyununda eksik olsa bile oradan, buradan, suradan vurdugunu gol yapan Talisca'yi yolladi yollayacaklar.

Git eksisozluk'e bak mesela. Bugun fb icin 170 kusur mesaj yazilmis. Cihan Kamer'in transferi kapattik minvalindeki aciklamalarindan sonra hepsi isyanlarda. Adamlar yandik falan diyorlar. CL'yi neredeyse hepsi salmis durumda. Ligi kurtarsak bari diyorlar.

monacoptaş ettiyse niye böyle birşey olsun ki

sebebi belli mi iptalin
Pustluk etmişler haberlere göre

LAMINE CAMARA TRANSFERİ İPTAL! (@FabrizioRomano)

AS Monaco, kulüpler arasında yazılı anlaşmaya varılmasına rağmen Lamine Camara’nın Chelsea transferini iptal etti. Monaco, Balogun’un Everton’a satış sürecine devam ediyor.

⚠️ Chelsea cephesi ÖFKELİ! Monaco’nun bu tutumunu “son derece profesyonellikten uzak bir iş yapma biçimi” olarak değerlendiriyor.

Marsilya maçında taraftar olarak gözümüze kestirdiydik zaten biz onu kerem başkan haklısın

Benim canımı sıkan aramızda hala lemina torreira tandemine umut bağlayanlar olması
Ben de kestirdim o maç onu gözüme... yakalasam ortalık yerde yapacağımı biliyordum 😀

Pustluk etmişler haberlere göre

LAMINE CAMARA TRANSFERİ İPTAL! (@FabrizioRomano)

AS Monaco, kulüpler arasında yazılı anlaşmaya varılmasına rağmen Lamine Camara’nın Chelsea transferini iptal etti. Monaco, Balogun’un Everton’a satış sürecine devam ediyor.

⚠️ Chelsea cephesi ÖFKELİ! Monaco’nun bu tutumunu “son derece profesyonellikten uzak bir iş yapma biçimi” olarak değerlendiriyor.

camara öfkelense de bize gelse

Yöneticisinden muhabirlerine inanilmaz uyuzum.
Güya Camavinga fırsat transferi de onu bekliyorlar.
Şimdi Camavinga bekliyorsan demekki orta sahada eksik var. Ulan o zaman Camavinga olmuyorsa dünyada başka orta saha mı yok? Adam gelmiyor diye niye bizi eksik bırakıyorsun? Camavinga demel minimum 50 milyon euro demek. Arasan tarasan 30 tane orta saha bulursun.
Veyahut Camavinga diye taraftarı oyalamak için dümdüz bile isteye yalan söylediler.

Bu sene Monaco tarafından öpülmedik diyecektim ki süre daha bitmedi.

Geri
Üst Alt