Emre Bari
Berlin Panteri
- 30 Ocak 2019
- 42.588
- 37.255
- 2.773
Kiralık+zorunlu satın alma opsiyonu ile Camara lütfen.
Amin.
monacoptaş ettiyse niye böyle birşey olsun ki
sebebi belli mi iptalin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kiralık+zorunlu satın alma opsiyonu ile Camara lütfen.
Amin.
Marsilya maçında taraftar olarak gözümüze kestirdiydik zaten biz onu kerem başkan haklısınBiz istedik ki zaten onu 2 3 sene evvel... gelmedi top bize...
Hepimiz orta saha istedik/istiyoruz ama elimdekini de fb'deki dede ile kivircik icin gomecek degilim yani.Ahlaksız olmasa ben guendouziyi takımım da görmek isterdim yalan yok
Okan hoca yıllardır bizi öyle bir ortasahasızlıkla sınattı ki gördüğümüz ortasahadan umunur olduk
Pustluk etmişler haberlere göremonacoptaş ettiyse niye böyle birşey olsun ki
sebebi belli mi iptalin
Ben de kestirdim o maç onu gözüme... yakalasam ortalık yerde yapacağımı biliyordumMarsilya maçında taraftar olarak gözümüze kestirdiydik zaten biz onu kerem başkan haklısın
Benim canımı sıkan aramızda hala lemina torreira tandemine umut bağlayanlar olması
Vay be ne istihbarat vermis. Kolpacilar krali!Kahvekinyak os olmayacak demis
Nhagayi satmayin hain herifler. Abv sizin
şu ikisinden birini alın gidip yrn
şu ikisinden birini alın gidip yrn. scoutluğu da taraftara yaptırıyor kepaze herifler
Pustluk etmişler haberlere göre
LAMINE CAMARA TRANSFERİ İPTAL! (@FabrizioRomano)
AS Monaco, kulüpler arasında yazılı anlaşmaya varılmasına rağmen Lamine Camara’nın Chelsea transferini iptal etti. Monaco, Balogun’un Everton’a satış sürecine devam ediyor.
Chelsea cephesi ÖFKELİ! Monaco’nun bu tutumunu “son derece profesyonellikten uzak bir iş yapma biçimi” olarak değerlendiriyor.
Balogun'u sattıkları için camara satışını iptal etmişlermonacoptaş ettiyse niye böyle birşey olsun ki
sebebi belli mi iptalin
şu ikisinden birini alın gidip yrn. scoutluğu da taraftara yaptırıyor kepaze herifler