Transferlerden Memnun musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    230
Monako deyince aklıma geldi... bu bjk ve trabzon aslında gerçekleri görüp 2.liğe 3.lüğe oynasalar çok para kazanabilirsin bu futboldan... adamlar psg hegamanyasını kabullenip genç çocuklara yatırım yapıp delimparalar kazanıyorlar. Mesela Trabzon geçen sene oulai ile yaptı bunu... gitti bu sene transfer üstüne transfer yaptı... hiçbiri paraya dönüşmeyecek...

Hep söylediğim birşey var ben kısmen yapabiliyorum belki yapamıyorum bunu ama mesela bir insan kendini bilmeli. Yapabileceklerini ve yapamayacaklarını bilen adam rezil de olmaz başarısız da olmaz. Kulüpler için de bu durum böyle... mesela göztepe hiç şampiyonluk için oynamıyor ama satışlardan iyi paralar kazanıyor...olayı ticarete dökmüşler... şampiyon olamayacaksan o büyüklük yoksa ticaretini yap bu işin...

Yöneticisinden muhabirlerine inanilmaz uyuzum.
Güya Camavinga fırsat transferi de onu bekliyorlar.
Şimdi Camavinga bekliyorsan demekki orta sahada eksik var. Ulan o zaman Camavinga olmuyorsa dünyada başka orta saha mı yok? Adam gelmiyor diye niye bizi eksik bırakıyorsun? Camavinga demel minimum 50 milyon euro demek. Arasan tarasan 30 tane orta saha bulursun.
Veyahut Camavinga diye taraftarı oyalamak için dümdüz bile isteye yalan söylediler.
Son cumlende gercekleri anlamissin ama kabul etmek istemiyorsun.

Pustluk etmişler haberlere göre

LAMINE CAMARA TRANSFERİ İPTAL! (@FabrizioRomano)

AS Monaco, kulüpler arasında yazılı anlaşmaya varılmasına rağmen Lamine Camara’nın Chelsea transferini iptal etti. Monaco, Balogun’un Everton’a satış sürecine devam ediyor.

⚠️ Chelsea cephesi ÖFKELİ! Monaco’nun bu tutumunu “son derece profesyonellikten uzak bir iş yapma biçimi” olarak değerlendiriyor.

Belki biz 5m yüksek önermişizdir de ondan iptal etmişlerdir...

polyanna-cocuk-klasikleri-timas-cocuk-timas-cocuk-elenor-h-porter-43656-57-O.jpg

Renato Sanches'in sözleşmesi bu gece sonlandırıldı, Paris Saint-Germain orta saha oyuncusunu bedelsiz olarak bırakıyor.

Lan bari bunu alak

Sakat makat idare edeceğiz napalım

Yöneticisinden muhabirlerine inanilmaz uyuzum.
Güya Camavinga fırsat transferi de onu bekliyorlar.
Şimdi Camavinga bekliyorsan demekki orta sahada eksik var. Ulan o zaman Camavinga olmuyorsa dünyada başka orta saha mı yok? Adam gelmiyor diye niye bizi eksik bırakıyorsun? Camavinga demel minimum 50 milyon euro demek. Arasan tarasan 30 tane orta saha bulursun.
Veyahut Camavinga diye taraftarı oyalamak için dümdüz bile isteye yalan söylediler.

Sadece orta sahaya LEVEL ATLATACAK oyuncu istiyormuşuz yersen :D

Elimizdekilere ek yaparız

Belki Kemerburgaz suyunun kudreti devreye girer filan

Ne bileyim orta sahaya direk alıyoruz deseler kabulüm noktasına geldim renktaş

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bizim sayı olarak eksiğimiz yok ki ortada sahada

kalite eksiğimiz var

Geri
Üst Alt