Transferlerden Memnun musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    231
Bizimkilerin daha haberi bile yoktur Camara'nin durumundan, az sonra kulup binasinda toplantiya girerler buyuk ihtimalle orada anca Ali Yigit falan babasina soyleyince haberi olur Camara'nin durumundan.

Sonra baskanin yanina giderler, soyle boyle durum var ne dersin diyene kadar baskan gitcek Youtube maclarini acacak falan derken aksam olur :asd:

Leao ve Batrakov dışında ilk 14-15 kişilik kadroya takviye yapılmadı maalesef.

Takımın geçen sene ki ilk 11

1. Uğurcan
2. Sallai
3. Sanchez
4. Bardakçı
5. Jakobs
6. Lemina
7. Torreira
8. Sara
9. Sane
10. Barış
11. Osimhen
12. İcardi
13. Yunus
14. Lang
15. Boey
16. Eren
17. Singo

Eldeki kadro buydu. Az süre alan Asprilla, Lang vs saymadım.

Buradan Lang, İcardi, Boey ayrıldı.

Lang -> Leao
Boey -> YOK
İcardi -> Deniz
YOK -> Batrakov
YOK -> Bitshiabu
Berkan -> Ugochukwu

geldi.

Bana göre sadece Batrakov ve Leao eklendi. Bitshiabu ve Ugochukwu'dan ise çok fazla beklentim yok. Sene boyu 300-500 dk süre alabilirler ligde bir ceza, sakatlık vs olmadıkça.

Bizimkilerin daha haberi bile yoktur Camara'nin durumundan, az sonra kulup binasinda toplantiya girerler buyuk ihtimalle orada anca Ali Yigit falan babasina soyleyince haberi olur Camara'nin durumundan.

Sonra baskanin yanina giderler, soyle boyle durum var ne dersin diyene kadar baskan gitcek Youtube maclarini acacak falan derken aksam olur :asd:
1000062835.webp

Okurken boyle oldum

Camaranin yedeği sarri alamadık bari kendisini alalım

Eyvah eyvah saatli bomba almisiz haberimiz yok

Bitshiabu hakkinda bir Leipzip taraftari:

„Fiziksel açıdan çok güçlü ve etkileyici bir hıza sahip. Bana kalırsa, oyun kurma konusunda da oldukça yetenekli; ki bu, Rose'nin de her zaman vurguladığı bir özellikti.
Riskli ve dikine paslar atmayı seviyor; bu paslar genellikle isabetli oluyor ancak başarısız olduklarında takımı rakip kontra ataklarına karşı savunmasız bırakabiliyor.
Pozisyon alma konusunda hâlâ önemli zaafları var, gerçi bu zamanla ve gelişimle düzelebilecek bir durum. Ayrıca zaman zaman konsantrasyon eksikliği yaşıyor gibi görünüyor; bu da tıpkı Upamecano'nun bizdeyken ve Bayern'deki ilk dönemlerinde yaptığı gibi, yürekleri ağza getiren hatalara yol açabiliyor.
Burada sergilediği olağanüstü performansların yanı sıra, henüz 45 dakikanın ardından oyundan alınmak zorunda kaldığı maçlar da oldu.
Üst düzey bir uluslararası seviye stoperine dönüşebilecek ham yeteneklere sahip; ancak önünde hâlâ uzun bir yol var ve işlerin istenildiği gibi gitmeme ihtimali de mevcut.“

monaco’nun balagun camara çekerek borcunu ödeyelim onlara da nhaga sallai fln kiralayalım kontenjanımızı çözsün

„Fiziksel açıdan çok güçlü ve etkileyici bir hıza sahip. Bana kalırsa, oyun kurma konusunda da oldukça yetenekli; ki bu, Rose'nin de her zaman vurguladığı bir özellikti.
Riskli ve dikine paslar atmayı seviyor; bu paslar genellikle isabetli oluyor ancak başarısız olduklarında takımı rakip kontra ataklarına karşı savunmasız bırakabiliyor.
Pozisyon alma konusunda hâlâ önemli zaafları var, gerçi bu zamanla ve gelişimle düzelebilecek bir durum. Ayrıca zaman zaman konsantrasyon eksikliği yaşıyor gibi görünüyor; bu da tıpkı Upamecano'nun bizdeyken ve Bayern'deki ilk dönemlerinde yaptığı gibi, yürekleri ağza getiren hatalara yol açabiliyor.
Burada sergilediği olağanüstü performansların yanı sıra, henüz 45 dakikanın ardından oyundan alınmak zorunda kaldığı maçlar da oldu.
Üst düzey bir uluslararası seviye stoperine dönüşebilecek ham yeteneklere sahip; ancak önünde hâlâ uzun bir yol var ve işlerin istenildiği gibi gitmeme ihtimali de mevcut.“
20 yasindaki bir stoperden ne beklersin? Zaten bu yasta olan bir oyuncuyu senin gelistirmen lazim, yoksa Real ya da Bayern gibi takimlarda banko oynardi eksigi olmamis olsa.

Upamecano ornegi cok dogru, ilk zamanlarini hatirliyorum Bayern'de bu copu kim almisti diyorlardi. Bir de simdi bak. Seneler gectikce kendini gelistirdi.

1 tane seviye atlatacak orta saha alsalar ligde de avrupada da çok rahatlayacaktık yaw. Şikecilerin bize üstünlük sağladığı tek mevkii orta saha bence. Kante-genduzi önlerinde Asensio kağıt üzerinde çok iyi üçlü. Özellikle kante-genduzi hücum katkısı olarak torreira-saranın gerisinde olsa da geçiş savunması engellemede bizden çok üstün seviyedeler. Devre arası Gueye'e 40m gömmeyi düşünürken yaz transfer dönemini kiralık ogucuhuyla geçmek nerden baksan büyük rezalet.

20 yasindaki bir stoperden ne beklersin? Zaten bu yasta olan bir oyuncuyu senin gelistirmen lazim, yoksa Real'de ya da Bayern gibi takimlarda banko oynardi eksigi olmamis olsa.

Upamecano ornegi cok dogru, ilk zamanlarini hatirliyorum Bayern'de bu copu kim almisti diyorlardi. Bir de simdi bak.
Dogru da amirim sir okan altinda hic bi genc oyuncu gelistimi? Birak genc oyuncuyu, hic bi topcuyu gelistirdimi?

Fb Oppong alarak, biz de Bitshiabu alarak, yedek stoper işinde zar attık. Ancak her iki takımın da stoper rotasyonuna bakarsak, Sanchez faktörü ile Gs'ın stoper rotasyonu bir adım daha iyi bence.
eleştirdiğimiz apokerim > fb

Bizim forumdan herhangi bir topcumuz icin (osimhen haric) yorum isteseler ne olduklarini sasirirlar, hepsi farkli yorum olur.

Dogru da amirim sir okan altinda hic bi genc oyuncu gelistimi? Birak genc oyuncuyu, hic bi topcuyu gelistirdimi?
Iste sorun bizim ekipte zaten. Yoksa 10+4 kurali varken bunun boyle olacagini biliyorduk.

4 tane U23 oyuncunun kusursuz olacagini bekleyemezdik. Fener'in aldigi U23'lerde ortada, bizimkilerde. Hoca bosuna bu kural duz 14 olmasini istemiyordu cunku bu konuda genclerle ozel olarak ugrasmak istemiyor antrenmanlarda, halbuki normalde bir profesyonel ekip bunu dusunup genclere ozel bir program hazirlayip onlarin gelisimine destek olmali.

O yuzden de liste basinda olan ve arzuladigi oyuncularin hepsi 35 milyon euro'dan basliyor.

Dün verilen kötüleme videosundan bile anlamıştım adam yetenekli, Okan Hocamız biraz mesafeli gençlere ama Apoyu ilk maçtan olmasa da kesecektir diye düşünüyorum

Geri
Üst Alt