Transferlerden Memnun musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    235
Ne olur ne olmaz ucagi yollamak lazim, ya da oradan ucak kiralamak vs lazim her ihtimale hazir olmak icin.

avrupada başarılı olmak gibi bir niyetleri olduğunu düşünmüyorum. 5. şampiyonluğu alıp rekor kırmak hem başkan hem okan buruk için çok daha geçerlidir diye tahmin ediyorum. o yüzden de üst seviye bir oyuncu almazlar daha

Orta Saha almayacağız abiler. Alırsakta hasat sonu kalmışları toplayacağız.

Geç kalındı ; dersine çalışıp analiz eden bir teknik ekibimiz malesef yok. Forumda bir üstad " allem etti kallem eti aldırmadı " yazmıştı , ağzına sağlık onun.

"12 KİŞİ Mİ OYNİCAZ YEAAAA , ORTA SAHAMIZ İYİCE KALABALIKLAŞTI YEAAAA " diye ağız yanıyla açıklama yapılırsa basına , alınmaz. Sen bi analizini yap , de ki 60 dan sonra çöküyorum hamle yapamıyorum vs vs , almazlarsa biz devam edelim küfüre.. Ama sen önce bi yap ! Nerde .. Okan hocaya tezahurat : OSIMHEN GELSIN SENI KURTARSIN !
2 11 istiyorum dedi hala 3 sene önce söylediklerini mi yazıyoruz?

Oppong diye bir adam alıyor kuşlar, vay be, vizyon transferi, süper, şöyle böyle, geleceğe yatırım vsvs.

Biz Bitshiabu'yu alıyoruz, Türkiye'nin her yanından scoutlar o akşamına negatif video çekiyor.. :D Gülüp geçiyorum. Oyuncuya bakış neyse ona göre yorum yapıyorlar sırf 5 like daha fazla almak için. Biliyorlar taraftar gergin, o yüzden başlıyorlar gömmeye. Çocuğun 60-65 maçı var CL maçları da var. Apo'yu keser mi veya hoca kestirir mi fikrim yok ama komşunun tavuğu, komşuya kaz görünür..

Bu çakma scoutların yorumlarına aldırmamak lazım. Öyle bir intiba oluştu ki çocuk no-name bir ligden, 15-20 maçla geldi vs. Elinden geleni yapacaktır. İnşallah iyi katkı verir

avrupada başarılı olmak gibi bir niyetleri olduğunu düşünmüyorum. 5. şampiyonluğu alıp rekor kırmak hem başkan hem okan buruk için çok daha geçerlidir diye tahmin ediyorum. o yüzden de üst seviye bir oyuncu almazlar daha
Oyle dusunuyorlarsa o zaman sunu diyelim

5i alirsin, 6inci seneyi de cebe atacak hazirligi yaparsin.

arda okan gelseydi bari

Fenerliler de Camara yangını yapmaya başlamış, yaz boyu fırsat transferi diye milleti sinir ettiniz alın işte şu adamı.

Ya şu yeni gelen stoperle beraber takımda hayvan fizikli çok oyuncu oldu. Aslında bunların hepsini bi maçta sahada görmek isterim mesela duran toplarda nasıl etki yaratacak, alan kapatmada nasıl bi etkisi olacak vs merak ediyorum cidden

Singo - Bitsumitsubişi - Lemina - Lesley Ugicickikoku - Leao - Osimhen

Ulan Camara ne gider şu Takım'a ama Monacospor'dan Ronaldo tarzı 1 oyuncu gelecek deseler yine gelmesini istemem ben yav 😀 Biz Napoli'den devam alın Lobotka'yı 😀

hala camavinga muhabbeti mi dönüyor? elindeki yabancıları nereye göndereceksin bu saatten sonra camara'yı u23'e al geç işte ngaha yolla göztepe eyüp birisine takılsın bütün sene ligde çocuk

4 adam saydım hepsi kendini geliştirdi ha ;D

boey olayı da öyle olmadı, torrent zamanında sezon öncesi kamp için 1 hafta fazla izin vermiş, sonra bu erkene çekildi boey de 1 hafta erken gelmem dediği için kadro dışıydı, kötü oyuncu olduğu düşünüldüğü için değil

sallai ve abdülkerim de var ayrıca arkadaş yazmış, bu adamların hepsi fbye falan gitse çöp olacaklardı muhtemelen. bjkdeki rashicanın halini görüyoruz

ben de genç oyuncu konusunda OBye kızıyorum da hiç yok dememek falan da saçmalık
Görüsüne saygi duyarim rtas ancak benim olaylara bakis acim farkli

Geri
Üst Alt