Transferlerden Memnun musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    235
HRMUwhPXwAIQEkv

monacoya para lazım bizim haberimiz olmasa bile bizi arayıp Balogun ve Camara'yı önermişlerdir.

Ben orta saha konusunda da o kadar emin değilim. Gs'ın bu orta sahası, Fb'in bu orta sahasına tasma takıp gezdirdi geçen sene.

Fb'ın 4. opsiyonu Bertuğ Elmas. Gs'ın 5. opsiyonu İlkay/Nhaga örneğin.
Fenerin orta daha dinamik olabilir ama her sey Kanteye bagli. Bir sey olsa her mac zor onlara

Ismail yapamaz, bir yere kadar

20 yaşında stoperden iyi pozisyon almasını bekleyemezsin zaten. Stoper dediğin 25-26dan sonra kıvama gelir. O yüzden genç stoper alıyosan sakarlıklarına, pozi,syon hatalarına sabredeceksin başka yolu yok
Bravo Twin ağabey

Stoper dediğin tecrübeyle öğrenir böyle şeyleri. Umarım ışık verir de iyi bir topçu kazanırız.

camarayı git 45e taksitli al 55 çıkış koy gerekirse az kar et hatta sen taksitli alırsın plye daha iyi ödeme planıyla satarsın yav fırsatların fırsatı falan üstüne takım makine olur

Bitshiabu'da sorun baska yerlerde bence. Oyuncuyu fazlasiyla izledim. Gercekten yetenekli bir stoper. Ilk basta oyuncunun yeterince süre bulmamasinin ana sebebi Lukeba-Orban ikilisi. Ikisi de gercekten harika stoperler. Sezon ortasina dogru Lukeba sakatlaniyor ve bizim oglan süre almaya basliyor. Bu firsati da aslinda cok iyi degerlendiriyor. ama 3-4 mac sonrasinda yine kesik yiyor dogal olarak.

Ole Werner kendisi icin de ayrica kendisi icin daha fazla konsantre olmali ve daha fazla devamlilik istedigini acikliyor.

Onun disinda yine de öyle "Balon aldik" diye bir durum yok. Yine de 3. stoper konumundaydi ve Klostermann'dan fazla süre aldi mesela.

Üstüne Kone geri döndü ve Esteve'yi aldi Leipzig.

Gönderilmesinin tek sebebi bunlar.

Aksamustune kadar vakit var bence , ivir zivir dedigin max 2 saatini alir , yeterki dogru vakitte getir.

Bu süreç o kadar uzun sürmüyor eskisi gibi. İstersek orada sağlık kontrolünden geçirir, imzayı attırır, lisansını da çıkarttırırız. Buraya gelmesi şart değil artık

Renkdaş sistem değişti ya dijital imza ile buraya gelmeden imza atılabiliyor.
Eyvallah ama hepiniz adamla anlaştın cümlesini görmezden geliyorsunuz... bizim anlaşma süremiz 3 ay sürüyor... 😀

Orta Saha almayacağız abiler. Alırsakta hasat sonu kalmışları toplayacağız.

Geç kalındı ; dersine çalışıp analiz eden bir teknik ekibimiz malesef yok. Forumda bir üstad " allem etti kallem eti aldırmadı " yazmıştı , ağzına sağlık onun.

"12 KİŞİ Mİ OYNİCAZ YEAAAA , ORTA SAHAMIZ İYİCE KALABALIKLAŞTI YEAAAA " diye ağız yanıyla açıklama yapılırsa basına , alınmaz. Sen bi analizini yap , de ki 60 dan sonra çöküyorum hamle yapamıyorum vs vs , almazlarsa biz devam edelim küfüre.. Ama sen önce bi yap ! Nerde .. Okan hocaya tezahurat : OSIMHEN GELSIN SENI KURTARSIN !

Hadi transfer yapamıyorlar Gardi olmasa onu anladım da bu adamlar satış nasıl yapamıyorlar onu aklım almıyor. Örneğin Singo elden çıkarmak istiyorsun. Gardi veya etkili x bir menejere sat oyuncuyu sattığının %20'si senin dense bir baraj konulsa mesela 25 milyon asgarî, bunu menejer bir şekilde satar ,adam tek bir satışta 5 milyon cebe koymuş olacak. Gerçekten garip.

Singo ve Osimhen telefon acsa zaten Camara ikna olur, Monaco'da kalip napacak?

Sorun bizimkilerde, gerek duymazlar bile boyle transfere ya da parasi cok diye bosver falan derler buyuk ihtimalle. Sonra cikip CL'de hedefimiz ceyrek final derler utanmadan.

Sen takimda eksik olan parcalari tamamlama, bazi pozisyonlari upgrade etme takim kendiliginden cikar ceyrek finale, bende inandim.

Geri
Üst Alt