Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 11 istiyorum dedi hala 3 sene önce söylediklerini mi yazıyoruz?Orta Saha almayacağız abiler. Alırsakta hasat sonu kalmışları toplayacağız.
Geç kalındı ; dersine çalışıp analiz eden bir teknik ekibimiz malesef yok. Forumda bir üstad " allem etti kallem eti aldırmadı " yazmıştı , ağzına sağlık onun.
"12 KİŞİ Mİ OYNİCAZ YEAAAA , ORTA SAHAMIZ İYİCE KALABALIKLAŞTI YEAAAA " diye ağız yanıyla açıklama yapılırsa basına , alınmaz. Sen bi analizini yap , de ki 60 dan sonra çöküyorum hamle yapamıyorum vs vs , almazlarsa biz devam edelim küfüre.. Ama sen önce bi yap ! Nerde .. Okan hocaya tezahurat : OSIMHEN GELSIN SENI KURTARSIN !
can abi bari sen yapmaNe olur ne olmaz ucagi yollamak lazim, ya da oradan ucak kiralamak vs lazim her ihtimale hazir olmak icin.
Oyle dusunuyorlarsa o zaman sunu diyelimavrupada başarılı olmak gibi bir niyetleri olduğunu düşünmüyorum. 5. şampiyonluğu alıp rekor kırmak hem başkan hem okan buruk için çok daha geçerlidir diye tahmin ediyorum. o yüzden de üst seviye bir oyuncu almazlar daha
Neyi yahu, beklentim az ama hevesleniyorum ne yapayim. Onumuzde duruyor u23 formatinda firsatin krali.can abi bari sen yapma
Abartmasak mi nasıl hepsini topla 1 adam etmiyor yavŞu an bizdeki mevcut ortasahaların hepsini topla 1 tane adam etmiyor en önemli yere yine transfer yapmadan geçiştirdiler hainler
Normal olmasi. X nasil calkalanacak baksa.Fenerliler de Camara yangını yapmaya başlamış, yaz boyu fırsat transferi diye milleti sinir ettiniz alın işte şu adamı.
Görüsüne saygi duyarim rtas ancak benim olaylara bakis acim farkli4 adam saydım hepsi kendini geliştirdi ha
boey olayı da öyle olmadı, torrent zamanında sezon öncesi kamp için 1 hafta fazla izin vermiş, sonra bu erkene çekildi boey de 1 hafta erken gelmem dediği için kadro dışıydı, kötü oyuncu olduğu düşünüldüğü için değil
sallai ve abdülkerim de var ayrıca arkadaş yazmış, bu adamların hepsi fbye falan gitse çöp olacaklardı muhtemelen. bjkdeki rashicanın halini görüyoruz
ben de genç oyuncu konusunda OBye kızıyorum da hiç yok dememek falan da saçmalık