Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 117.131
- 104.029
- 5.238
gözü kapalı Günay ı alırım dışarı.Ihtimal dahilinde degil.
Kaan, Ilkay veya Gunay'dan birini disari alacagiz o durumda.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gözü kapalı Günay ı alırım dışarı.Ihtimal dahilinde degil.
Kaan, Ilkay veya Gunay'dan birini disari alacagiz o durumda.
Ulan ben de adamı biliyon sandım.Çok az oynamış bu çocuk da ya, 196 boy ve klasik esmer sakarlığı varsa eyvah

Haklısın ustad, hep milleti beklemekle geçti bu transfer dönemi. Belli bir duruşumuz yok. "20 Ağustos'a kadar olacaksa olsun yoksa diğer adayıma gideyim" yok. "Biz bekleriz siz açığınızı kapatmaya çalışın, gerekirse son gün alırız." var..o menajer ve arap kafası ile patlamaması mucize olurdu.
Bunu en son Osi için demiştik 75 istediler 75 verdikCamavinga 70 diyorlarsa 55-60 veren alır
ula çocuk kendisini bilmiyor ben nerden biliyim çok az oynamışUlan ben de adamı biliyon sandım.![]()

4 ülkede yetişmiş Eren, Abdül, Uğurcan, BarışYusuf TR'de yetismis 8 oyuncudan biri olur (eger gelirse).
psg altyapısı, Lukeba gibi bir üst düzey stoperin kurbanı oldu üstüne Esteve aldı LeipzigÇok az oynamış bu çocuk da ya, 196 boy ve klasik esmer sakarlığı varsa eyvah
söyledik buralarda..
80 verdik. Çünkü 75 serbest kalma maddesiydi ve sadece trink parada çalışıyordu.Bunu en son Osi için demiştik 75 istediler 75 verdik
aynen o 5m'ye almıştı Lens 50m'ye sattı seneye Liverpool yaparRapid wien mi ne ordan fransaya giden cocukmuydu bu
Eren'i ben unuttum komple nedense aklimda yurt disinda yetismis diye kalmis4 ülkede yetişmiş Eren, Abdül, Uğurcan, Barış
2 takımda yetişmiş Yunus, Jankat
Yusuf veya yabancı kalan 17 kişilik listede oluyor her türlü
(tipinden herhalde)