Transferlerden Memnun musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    251
Abi forumdan garip bir üye banlanır banlanmaz başka bi tane garip üye çıkıyor.

Yeter Doruk

ukuçuku, batrak, deniz gül fırsat transferleri 3 ay sonunda nasıl planlama ama. red üstüne red. en iyi transferi ben bilirim. en iyi transfer eylül ayında yapılır..

Leipzig bu adamı Lens'e opsiyonsuz kiralayacakmış son anda anlaşma bozulmuş. Leipzig'e yeni sezona oyuncu hazırlayacak kodumun çapsızları.

Unal Aysalin 2 senede yaptigini Dursun Ozbek 5 sene de yapamadi.Unal Aysal napti kadroyu kurdu cilek transferleri yapti ardindan Bruma ve Telles gibi genclerle susledi sonra onunu kestiler o da cekti gitti.Dursun Ozbek napti 4 senedir orta saha bekliyoruz adam akilli.
chelsea maçına hayroviçle çıktık. endoğan adilli, burdisso, ontivero ve tarık çamdal gibi müthiş transferlerle elimizi güçlendirmişti.

Leao rüzgarı esmese, tam yönetim istifa diye bağırmalık bir transfer dönemi

Fenerbahçe Futbol Şube Sorumlusu Cihan Kamer:

"Becao, Diego Carlos, Çağlar ile yollarımızı ayırmakla kadro planlamasını tamamlayacağız. 10+4 kuralı zaten yeni transferlere engel. TFF'ye teşekkür ediyorum, son değişiklikle önemli ve değerli bir katkı sağladılar. Elde kalan oyuncular lisanslanabilecek. UEFA ve Türkiye Kupası'nda oynayabilecekler. Kötü niyetli birçok futbolcunun önüne geçildi. "

"Talisca'yı taraftarlarımızın alkışlarıyla uğurlayacağız."

Fener transferi kapatmis.

Bitshiabu,Singo,Ugochukwu
images (1).webp

Top ayağına her değdiğinde tribünleri coşturan Nhaga’ya güveniyorum o yüzden stoper gelse yeter

Gs ideal orta sahası,
Torriera-Sara-Batrakov olur.
Lemina da ilk back-up olur. Lesley de ikinci.

U23 OS gelirse de Nhaga kiralık gider. (Os transferi bence bu noktadan sonra artık düşük ihtimal malesef).

Sağ bekte Singo
Orta sahada Lesley
Başkanlık koltuğunda Dursun

Elinizi kolumuzu bağlıyor malesef.

Camavinga 55'e bırakırlar ufaktan satabiliriz haberleri çıkmaya başladı.

Önemli olan paran var mı çoğu cash? Ve oyuncu gelirim dedi mi?

Dediyse de kaça dedi.

En az 12-13 ister senelik, aslında bu bir defansif orta saha için gelmem demek bir açıdan.

Allah çarpsın rüyamda nelsson'u gördüm. gitsene kardeşim başımıza dert oldun derdin ne senin dedim. her zaman ki surat ifadesiyle tamam abi gidecem o zaman rahatlarsınız tek sorun benim değil mi dedi. haline üzüldüm tamam lan kal şaka yaptım asma suratını dedim. Ulan dursun iyice psikolojimizi bozdun.

Unal Aysalin 2 senede yaptigini Dursun Ozbek 5 sene de yapamadi.Unal Aysal napti kadroyu kurdu cilek transferleri yapti ardindan Bruma ve Telles gibi genclerle susledi sonra onunu kestiler o da cekti gitti.Dursun Ozbek napti 4 senedir orta saha bekliyoruz adam akilli.
;D

Diğer süslediği transferleri de yazar mısın

ünal aysal kerameti kendinde sanıp ali dürüst abdürrahim albayrak ve ftyi gönderince sıçtı batırdı

işin gerçeği bu

Geri
Üst Alt