Transferlerden Memnun musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    256
Renkdaş yönetim 2 senedir taraftarı kandırıp ortasaha almıyor. Öyle kolay sineye çekilecek birşey değil. Sezonu büyük riske attı iş bilmezler
Ugocuku aldık işte neyimize yetmiyor. Nhaga mız var. Sara Torreira Lemina mız var İlkay ımız var Batrakov umuz var.. :) Yeri gelirse Kaan ımız var...

Gereğinden fazla ve gereksiz negatiflik basılıyor bence.
Bence az bile basılıyor. 2 senedir şu taraftarı kandırıp yine ortasaha almamak küfrü bile hakediyor. Ta geçen devre arası sözde üst düzey bir ortasaha alacaklardı okan hoca bile dedi. Bu nasıl bir yalan fırtınasıdır böyle

Şu göztepeli çocuğu alsınlar arkdaş.. UCL olmasa da o çocuk kadroda yer almalı...

Lemina ve Toreiraya kaldıysak bırak şampiyonlar ligini, bu ligte bile çok zor. Adamların bitik oynamaya halleri olmadığını kör bile anlar.

Bence az bile basılıyor. 2 senedir şu taraftarı kandırıp yine ortasaha almamak küfrü bile hakediyor. Geçen devre arası sözde üsy düzey bir ortasaha alacaklardı okan hoca bile dedi. Bu nasıl bir yalan fırtınasıdır böyle
Yönetim eleştirilerine bir şey demiyorum ki zaten hoca da orta saha istedi yönetim beceremedi. Sadece takımın kadrosunun gereksiz yere küçümsendiğini düşünüyorum. Geçen sene şampiyon olmuş ve CL'de son16 yapmış bir takımımız var. Bu sene biraz daha da geniş geçen senenin başlangıcına göre kadromuz. 1 orta saha bence de lazımdı ama öyle öldük bittik bir durumda olduğumuzu da düşünmüyorum.

Her sene aynı terane, beceriksizler! takıma bir tane ayağı düzgün iyi orta saha alamadınız. Dursun istifa.

Geri
Üst Alt