Oğuzhan Önal
Parçalı Üye
- 13 Ocak 2012
- 4.300
- 1.822
- 1.913
Daha süperligdeki ortasahalara üstünlük kuramayan bir ortasahaya sahibiz yazıp yazıp siliyorum bu taraftar bunu haketmedi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ugocuku aldık işte neyimize yetmiyor. Nhaga mız var. Sara Torreira Lemina mız var İlkay ımız var Batrakov umuz var..Renkdaş yönetim 2 senedir taraftarı kandırıp ortasaha almıyor. Öyle kolay sineye çekilecek birşey değil. Sezonu büyük riske attı iş bilmezler
Bence az bile basılıyor. 2 senedir şu taraftarı kandırıp yine ortasaha almamak küfrü bile hakediyor. Ta geçen devre arası sözde üst düzey bir ortasaha alacaklardı okan hoca bile dedi. Bu nasıl bir yalan fırtınasıdır böyleGereğinden fazla ve gereksiz negatiflik basılıyor bence.
Zerzavat gibi yedek kadro. Hiçbirinin gram faydası yokUgocuku aldık işte neyimize yetmiyor. Nhaga mız var. Sara Torreira Lemina mız var İlkay ımız var Batrakov umuz var..Yeri gelirse Kaan ımız var...
Üf be okurken heyecanlandım resmen böyle oyuncu grubu elit dediğimiz büyük takımlarda bile yok büyüksün dursun başgannnUgocuku aldık işte neyimize yetmiyor. Nhaga mız var. Sara Torreira Lemina mız var İlkay ımız var Batrakov umuz var..Yeri gelirse Kaan ımız var...
Arda Okan mi?Şu göztepeli çocuğu alsınlar arkdaş.. UCL olmasa da o çocuk kadroda yer almalı...
Yönetim eleştirilerine bir şey demiyorum ki zaten hoca da orta saha istedi yönetim beceremedi. Sadece takımın kadrosunun gereksiz yere küçümsendiğini düşünüyorum. Geçen sene şampiyon olmuş ve CL'de son16 yapmış bir takımımız var. Bu sene biraz daha da geniş geçen senenin başlangıcına göre kadromuz. 1 orta saha bence de lazımdı ama öyle öldük bittik bir durumda olduğumuzu da düşünmüyorum.Bence az bile basılıyor. 2 senedir şu taraftarı kandırıp yine ortasaha almamak küfrü bile hakediyor. Geçen devre arası sözde üsy düzey bir ortasaha alacaklardı okan hoca bile dedi. Bu nasıl bir yalan fırtınasıdır böyle
Monaconun acigi daha da dustuTrabzonspor zu Balogun