- 28 Temmuz 2011
- 9.416
- 2.323
- 1.588
Uyuyor numarasi yapan adamlari uyandiramazsiniz. Butun yaz firsat transferi dediler, simdi salaga yatarlar tabi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ilk 11'e kaliteli bir ortasaha alıp leminayı yedeğe çeksek stoper ve ortasahayı kaliteli şekilde yedeklerdi. Adam tüm sezonu çıkaramıyorIsin kötüsü bu ücünün de durumu pek ic acici degil su an
Lemina desen zaten 3 mac üst üste oynayamiyor
Agir sictik os konusunda
Geceye kadar 4 transfer bekliyoruz. Duruma göre 8’e de çıkabilir.Kahvekonyak davet edilsin geceye kadar bizi anlık bilgilendirsin
Tamam kardeşim artık 3 ünün de durumu çok iyi olacak deme zamanı geldi... Artık eldeki asetler bunlar... Hepsi müthiş performans gösterecek.... İnanalım buna evrene güzel mesajlar gönderelim.Isin kötüsü bu ücünün de durumu pek ic acici degil su an
Lemina desen zaten 3 mac üst üste oynayamiyor
Agir sictik os konusunda
İroni miRaskin , bjk yi net olarak şampiyonluk adayı yapar
Kontenjan yok. Nasıl alacağız bende anlamadım.Keşke. Ama kim gidecek bu saatten sonra?
Renkdaş yönetim 2 senedir taraftarı kandırıp ortasaha almıyor. Öyle kolay sineye çekilecek birşey değil. Sezonu büyük riske attı iş bilmezlerTamam kardeşim artık 3 ünün de durumu çok iyi olacak deme zamanı geldi... Artık eldeki asetler bunlar... Hepsi müthiş performans gösterecek.... İnanalım buna evrene güzel mesajlar gönderelim.
Ngaha lig içine kiralanır.Kontenjan yok. Nasıl alacağız bende anlamadım.