Transferlerden Memnun musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    256
Uyuyor numarasi yapan adamlari uyandiramazsiniz. Butun yaz firsat transferi dediler, simdi salaga yatarlar tabi.

Isin kötüsü bu ücünün de durumu pek ic acici degil su an

Lemina desen zaten 3 mac üst üste oynayamiyor

Agir sictik os konusunda
Tamam kardeşim artık 3 ünün de durumu çok iyi olacak deme zamanı geldi... Artık eldeki asetler bunlar... Hepsi müthiş performans gösterecek.... İnanalım buna evrene güzel mesajlar gönderelim.

bu saatten sonra yetiştiremezler gibi görünüyor ben çıkıyorum banlanırım falan

HRNRZqxW4AIZwD8

Biz orta saha transferi yapmamaya yeminliyiz galiba. Yıllardır kaleci dahil her mevkiye para gömdük, bir tek orta saha konusuna gelince cimriliğimiz tutuyor. Geçen sene 35'lik İlkay, devre arasında hocanın asla oynatmayacağı scout transferi, bu sene yedekten öteye geçemeyecek Lesley. Kardeşim, sağ beke falan para gömeceğinize 30 milyona ne orta sahalar bulurdunuz isteseniz, daha doğrusu becerseniz.. Yıllardır dalga geçiyorlar bizimle. Lemina'yı bile taraftar zoruyla aldılar. Olmuyor işte. ŞL'de eziliyor bu orta saha. Görmüyor musunuz..

Ya joggeira yedek kalma tehlikesi yaşayacaksa caicedo fırsatı bile doğsa birisi istemez bu transferi hala çözemediniz mi siz olayı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tamam kardeşim artık 3 ünün de durumu çok iyi olacak deme zamanı geldi... Artık eldeki asetler bunlar... Hepsi müthiş performans gösterecek.... İnanalım buna evrene güzel mesajlar gönderelim.
Renkdaş yönetim 2 senedir taraftarı kandırıp ortasaha almıyor. Öyle kolay sineye çekilecek birşey değil. Sezonu büyük riske attı iş bilmezler

Lemina'yı nasıl taraftar zoruyla aldılar.. işte o yüzden umudum var benim. Belki ahmaklık ama akşama kadar aynı umutla bekleyeceğim

lemina,kaan,sara,torreira,nhaga,ilkay,ugochukwu var , 12 kişi mi oynayacağız ?

Geri
Üst Alt