Oğuzhan Önal
Parçalı Üye
- 13 Ocak 2012
- 4.300
- 1.822
- 1.913
Okan buruğun sezon sonunu görebileceğini düşünmüyorum açıkcası buda burda dursun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Taraftarlar genelde bir oyuncunun alınmasını istediğinde direkt gelsin modunu açıyor. Oyuncu gelmek ister mi, oyuncunun tercihleri olur mu, olmaz mı, o pek düşünülmüyor.peki camara gelmek istiyor mu beyler![]()
Sarayı defansif olarak saymıyorum. Takımda kesici, tutucu olarak 2 tane ortasaha var. Lesley de skandal bir iş çünkü 30 milyon vermemek için fazla oynatamayacağız.Sara ve Lesley'de var. Sara'yı neden yok sayıyoruz ben anlamıyorum. 8 numara olarak gayet iyi oyuncu.
Deniz Gül antrenmana çıkmış
![]()
Ugochuyu acele takıma kim aldırdıysa o kişiyi direk futboldan men etmek lazım. Bize A class kadroya direk etki edecek delici kesici dikine giden biri lazımdı.Bence sorun şu ki orta sahada nicelik değil nitelik sorunu var. Eldekileri azaltmadan yeni oyuncu almıyorlar. Torreira ve Lemina dışında Sara, İlkay, Ugochukwu, Nhaga, Kaan var ama güvenilmiyor doğal olarak. Ugochukwu'nun şarta bağlı zorunlu opsiyonla alınması büyük hata.
ne vereceği belli olmayan yeni transfere Singo'yu bırakmam. Singo anca 35M üstü bir teklif gelirse satılır
Şimdi yedekte daha doğru dürüst oynamadan neden çöp ilan edildiğini anlamadığım Lesley var. İlk 11'de oynayacak oyunculara göre yedekte olacak Sara(Torreira-Lemina bu üçlüden biri yedek olacak) Barış(Sane), Yunus(Batrakov) gibi oyuncuların olacak. Fiziksel olarak eksik bırakmayacak bir Deniz Gül de var. 1 orta saha daha gerekiyordu buna katılıyorum ama öldük bittik tarzı bir durumda yok ortada. Özellikle ligde Fb'nin 2 yer için orta saha 4'lüsü Kante- Guendouzi- İsmail- Bertuğ, bizim orası için 4'lü Torreira-Lemina- Sara- Lesley hatta Nhaga mesela.Geçen sene yedekte Icardi, Ahmed ve Kaan ile gittik ligin ilk yarısı. Icardi skor katkısı verdi ama 10 kişi oynattı diğerleri kadronun unsuru bile değildi.
Lesley diye bir oyuncumuz tam olarak yok renkdaş. Okan hoca oynatmayacak çünkü 30 milyonluk topçu değil ve opsiyon kullanılmamalı. Düzgün bir sözleşme olsa lesleyi doya doya izlerdik tüm sezonŞimdi yedekte daha doğru dürüst oynamadan neden çöp ilan edildiğini anlamadığım Lesley var. İlk 11'de oynayacak oyunculara göre yedekte olacak Sara(Torreira-Lemina bu üçlüden biri yedek olacak) Barış(Sane), Yunus(Batrakov) gibi oyuncuların olacak. Fiziksel olarak eksik bırakmayacak bir Deniz Gül de var. 1 orta saha daha gerekiyordu buna katılıyorum ama öldük bittik tarzı bir durumda yok ortada. Özellikle ligde Fb'nin 2 yer için orta saha 4'lüsü Kante- Guendouzi- İsmail- Bertuğ, bizim orası için 4'lü Torreira-Lemina- Sara- Lesley hatta Nhaga mesela.
Ayıp Veli abiBu Singo'yu var ya, her şey için kullanmak lazım. O kadar para bayıldık, adamın verdiği katkıya bak la.
Bakkala bile Singo gitmeli. Çimleri bile Singo'ya biçtirmeli.