- 1 Ağustos 2009
- 47.707
- 50.294
- 4.878
Camara etrafında son birkaç günde yaşanan olaylar bana adeta Uefa finalini hatırlatıyor:
“Tanrı bizim almamızı istiyor”
“Tanrı bizim almamızı istiyor”
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
leqip öyle haber yapmış 1 ay önce. nedenine bakmadım açıkcası
Monaco Balogun ve Camara olmadan 100 küsürlük satış yaptı zaten, paraya ihtiyaçlarının olduğunu sanmıyorum.
oh kolaymış. ugoçukvu yu öğrenene kadar 2 ay geçtiel şaday heis
Bize lazim bir profil midir peki?(Bir kac goruntu haricinde izlemedim adami , gecen sene bize karsi var miydi onu da hatirlamiyorum).Camara da iyi adam ama 50 falan etmez, verilecek para 35-40 max
Bu bedellere de Monaco bırakmaz dün 50ye satamamışken.
Dursun bey Frankofonlugunu konustursun gorelim bakalim.Simdi fb gider camara alir, tam olur
Adamlarin yönetimi zenginDursun bey Frankofonlugunu konustursun gorelim bakalim.
Fenerde nakit kaldi mi o kadar yav?30+ lara cikacak
Mate Sarr gibi box to box bu da. Çok da benziyorlar, herşeyi biraz yapar hiçbirşeyde üst seviyede değil.Bize lazim bir profil midir peki?(Bir kac goruntu haricinde izlemedim adami , gecen sene bize karsi var miydi onu da hatirlamiyorum).
Bonservisini gectim - geriden top cikarabilen, pas cikarabilen bir cocuk mu?
Onu biliyoruz zengin olmasina zenginde. Yonetime geldiler eller ceplere gitti (baya bir nakit lazimdi diye hatirliyorum) okkali kontratlar bagladilar ake greenwood lukaku(gerci lukaku o kadar degildi galiba) . Adam gonderirken surekli nakit fesih.Adamlarin yönetimi zengin
Camavinga ihtimali yok yav, gundemde duruyor sadece. (Bence yok en azindan)Camavinga, Camara veya bir başkası fark etmez. Gidin çok iyi bir orta saha alın gelin bugün. Yoksa sezonu çöpe atacağız bu orta saha ile.