Transferlerden Memnun musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    230
Camara etrafında son birkaç günde yaşanan olaylar bana adeta Uefa finalini hatırlatıyor:

“Tanrı bizim almamızı istiyor”

ugurcan
Singo Sanchez Batshiabu Jakobs
Torreira Sara
Sane Batrakov Leao
Osimhen

Jankat
Sallai Arda Apo Eren
Lemina Ugochuk
Yunus Ilkay Baris
Deniz

Hayirli olsun

Camara da iyi adam ama 50 falan etmez, verilecek para 35-40 max

Bu bedellere de Monaco bırakmaz dün 50ye satamamışken.
Bize lazim bir profil midir peki?(Bir kac goruntu haricinde izlemedim adami , gecen sene bize karsi var miydi onu da hatirlamiyorum).

Bonservisini gectim - geriden top cikarabilen, pas cikarabilen bir cocuk mu?

Neyse benim izdirap cekmeme gerek yok. Yatip kalkinca transfer kapanmis olur. Size iyi nobetler. Transfer kapandi ama prosedur geregini yapin ve nobeti terketmeyin.

Bize lazim bir profil midir peki?(Bir kac goruntu haricinde izlemedim adami , gecen sene bize karsi var miydi onu da hatirlamiyorum).

Bonservisini gectim - geriden top cikarabilen, pas cikarabilen bir cocuk mu?
Mate Sarr gibi box to box bu da. Çok da benziyorlar, herşeyi biraz yapar hiçbirşeyde üst seviyede değil.

İdeal top taşıyan, her yerde basan bir orta saha profili.

Camavinga, Camara veya bir başkası fark etmez. Gidin çok iyi bir orta saha alın gelin bugün. Yoksa sezonu çöpe atacağız bu orta saha ile.

Adamlarin yönetimi zengin
Onu biliyoruz zengin olmasina zenginde. Yonetime geldiler eller ceplere gitti (baya bir nakit lazimdi diye hatirliyorum) okkali kontratlar bagladilar ake greenwood lukaku(gerci lukaku o kadar degildi galiba) . Adam gonderirken surekli nakit fesih.

Nereye kadar yav. Arkaplanda bizim gibi okkali maas giderleri de var.

Camavinga, Camara veya bir başkası fark etmez. Gidin çok iyi bir orta saha alın gelin bugün. Yoksa sezonu çöpe atacağız bu orta saha ile.
Camavinga ihtimali yok yav, gundemde duruyor sadece. (Bence yok en azindan)

Camara ama hakikaten su an bize lazim olan adamsa ama neden ugrasilmasin. Baya firsat cikti gibi duruyor cunku.

Geri
Üst Alt