Fatih H. Turkyilmaz
Kırmızı Üye
- 26 Ağustos 2014
- 1.408
- 870
- 1.103
Haklısın.. o detayı unuttum. Deadline day paniğine vermek lazım..adamlara para lazım heis niye takasa girsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haklısın.. o detayı unuttum. Deadline day paniğine vermek lazım..adamlara para lazım heis niye takasa girsin
istifa etmişviski konyak ne diyor
Herifler batti batacak, ingilizler mobbing uyguluyorMonaco nun borcu ne kadarmış? El atalım alalım kulübü daha faydalı olur bizim için...![]()
SaneHer sezon bşr süprstar transferi diğerleri rotasyon transferi... süperstar işini orta sahada kullansalardı iyi olurdu...
Bu orta sahayla ligde çantada keklik değil..avrupada başarılı olmak gibi bir niyetleri olduğunu düşünmüyorum. 5. şampiyonluğu alıp rekor kırmak hem başkan hem okan buruk için çok daha geçerlidir diye tahmin ediyorum. o yüzden de üst seviye bir oyuncu almazlar daha
Adamlar dükkani kapatacak hocam kira teklifi yaparsak sinirden camdan atlarlarMerak ettigim bir husus.
Bu 150 M aciklari var denmesi neyle baglantili ? (Uefa ile ilgili bir sey mi?)
Oyle bir detaylari ve 40-45 aciklari var ise, sen kira +zorunlu opsiyonlu teklif sunsan (hani belli odemesi onumuzdeki sene olacak) adamlarin bu acik hesabina etkili mi? Yoksa trink para mi lazim adamlara?