Transferlerden Memnun musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    245
max arda okan zorlanır bugün veya cumaya kadar
ötesini beklemeyin

Monaco nun borcu ne kadarmış? El atalım alalım kulübü daha faydalı olur bizim için... 😀

camara değil

bizim 6 numaraya 13 ve 14üncü bölgeleri savunan güçlü teknik en azından atletizmini dinamizmini koruyan ön liberoya ihtiyacımız var. Takım 8 numara dolu, sara,torreira,nhaga, ilkay, ugochukwo ve hatta batrakov bile orada oynuyor.

Lemina ön liberoyu kaldıramıyor artık yavaş kalıyor o nedenle stoperde iyi. Diğer ön liberomuz Kaan ve boş küme kendisi. Salih Özcan bile iş görürdü bizde

Merak ettigim bir husus.

Bu 150 M aciklari var denmesi neyle baglantili ? (Uefa ile ilgili bir sey mi?)

Oyle bir detaylari ve 40-45 aciklari var ise, sen kira +zorunlu opsiyonlu teklif sunsan (hani belli odemesi onumuzdeki sene olacak) adamlarin bu acik hesabina etkili mi? Yoksa trink para mi lazim adamlara?

Camara’yi alirlarsa butun eksikleri gidermis olacaklar iyi ya da kotu. Bu yometim bunu basarabilecek capta olmadigindan dolayi illa bi yeri eksik birakacak ve alamayacaklar orta saha falan. İnsallah alirlar da ben got olurum. Ver 35-40 al getir iste senelerce domine ederiz ortaligi kadromuzla.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mustafa Mandev: "Abdullah Kavukcu’nun uçağı TC SPL için sabah saatlerinde İspanya’ya bir uçuş planlaması yapıldı. Ancak transfer ile alakalı bir teyit alamadım."

avrupada başarılı olmak gibi bir niyetleri olduğunu düşünmüyorum. 5. şampiyonluğu alıp rekor kırmak hem başkan hem okan buruk için çok daha geçerlidir diye tahmin ediyorum. o yüzden de üst seviye bir oyuncu almazlar daha
Bu orta sahayla ligde çantada keklik değil..
İstemiyorun arkadaş bu yalancı hainleri.İstemiyorum Galatasraayın potansiyeline tam olarak ulaşmasını engelleyen kim varsa başkanı teknik adamı istemiyorum..
Kimse bu kadar rezil hatalar yapamaz.

Merak ettigim bir husus.

Bu 150 M aciklari var denmesi neyle baglantili ? (Uefa ile ilgili bir sey mi?)

Oyle bir detaylari ve 40-45 aciklari var ise, sen kira +zorunlu opsiyonlu teklif sunsan (hani belli odemesi onumuzdeki sene olacak) adamlarin bu acik hesabina etkili mi? Yoksa trink para mi lazim adamlara?
Adamlar dükkani kapatacak hocam kira teklifi yaparsak sinirden camdan atlarlar

20 yaşındaki bir stoperin pozisyon alma, adam kaçırma konularında defolarının olması gayet doğal.. Bunlar oyuncunun saf yeteneği ile alakalı bir durum değil.. Zamanla, oynadıkça, tecrübe sahibi oldukça giderilebilecekler eksiklikler..

Tabi burada Okan Hocanın bir oyuncunun gelişiminde ne kadar etkili olduğu/olacağı da önemli.. Şahsi fikrim eleştiri okları kendine dönene kadar Bardakçı ile yola devam eder.. Muhtemelen bu eleman da Nhaga gibi kulübeyi kendine mesken tutar..

Hiç bir şeyi beğenmeyen, her konuda eleştiri getirmeyi kendine hak gören taraftarlarımız için 19 yaşında ama 40 yıllık stoper gibi oynayan, 4 * 4 lük bir stoper önerim var.. Cubarsi.. Gerçi Barcelona ve İspanya milli takımının as stoperi kendisi ama olsun.. Bizim taraftarı anca o keser.. O da muhasiplerin eline düşer ama yapacak bir şey yok..

Geri
Üst Alt