Transferlerden Memnun musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    263
  • Bu anket kapanacak: .
Beyler bir transfer sezonunu daha tamamlamış olduk. Herkese geçmiş olsun.

Sezon başı transfere harcanabilecek 500m euromuz olduğu bizzat yönetim tarafından mikrofonlara bağıra bağıra haykırılıyordu
Madem öyle bir bütçen var bas 40 50m euro al camara'yı.Ha madem öyle bir bütçen yok 500m euro para var diye mikrofonlara konuşmak neden?

bathsuayi, abdulkerim'i kesebilir
ama okan hoca abdulkerim'i kesmez

Sezon başı transfere harcanabilecek 500m euromuz olduğu bizzat yönetim tarafından mikrofonlara bağıra bağıra haykırılıyordu
Bu dogru degil ya da iyi dinlemedin Kavukcu'yu. Transferde 500M euro butcemiz var demedi zaten mantik olarak imkansiz bu.

Fenerden bir yonetici dun cikip durumu anlatiyor kendi taraftarlarina. Bizden niye bir yonetici taraftari bilgilendirmiyor? Kavukcu niye konusmuyor, sozde "transferin patronu".

Kapattik mi, calisma var mi, gidenler varsa kimler? Mesela Eyup neden hala kadroda? Nelsson gitti mi?

Birsey desenize.
Çünkü taraftar umurlarında değil..Birde utanmazlar.
Gitsinler genel kuruldaki beş para etmez lisecilerin gönlünü hoş tutsunlar.Bilgilendirme klübün sahiplerine yapılır biz kimiz ki..

MERHABALAR

elimdeki son bilgileri toplayıp yarın akşam hepinize gireceğim pardon hepsini gireceğim

Fenerden bir yonetici dun cikip durumu anlatiyor kendi taraftarlarina. Bizden niye bir yonetici taraftari bilgilendirmiyor? Kavukcu niye konusmuyor, sozde "transferin patronu".

Kapattik mi, calisma var mi, gidenler varsa kimler? Mesela Eyup neden hala kadroda? Nelsson gitti mi?

Birsey desenize.

"Eylül transferin şampiyonlar ligi" demeyi bilir onlar... Ama temmuzdayken, ağustos başındayken derler onu... Eylül gelince sus pus oldular şimdi, hem de nokta atış bir fırsat çıkmışken... Ha oyuncu ikna olmayabilir tabi, garanti bir şey yok (yine onda da bir ikna kabiliyeti sorunu da var bunlarda gerçi) ama anladığımız kadarıyla bir çaba da yok...

tam şey değil mi ya 8 gibi bir adamın adının düşmesi sonrası 2. bir ismin daha düşmesi ile gereksiz heyecan ve iki isimden birinin bile gelmemesi gibi bir akşam. muhabirlerin hepsinin peşpeşe haber gireceği anlar

Size göre en güzel kadınlar sayfasına girmemek için kendimi zor tutuyorum.

Biz orta saha transferi yapmamaya yeminliyiz galiba. Yıllardır kaleci dahil her mevkiye para gömdük, bir tek orta saha konusuna gelince cimriliğimiz tutuyor. Geçen sene 35'lik İlkay, devre arasında hocanın asla oynatmayacağı scout transferi, bu sene yedekten öteye geçemeyecek Lesley. Kardeşim, sağ beke falan para gömeceğinize 30 milyona ne orta sahalar bulurdunuz isteseniz, daha doğrusu becerseniz.. Yıllardır dalga geçiyorlar bizimle. Lemina'yı bile taraftar zoruyla aldılar. Olmuyor işte. ŞL'de eziliyor bu orta saha. Görmüyor musunuz..

Oliveira-Miçö-Demirbay-Ndombele-Berkan vs vs... sirkülasyona rağmen bir türlü net bir adam almıyorlar üstelik... Aldıkları en net adam da Lemina... Ondan sonra Torreira neden düşüş yaşadı... Yaşlanmasına ek olarak yanındakilerin hiçbirinden memnun kalmıyor veya istikrar bulamıyorsan yükün çoğu ona bindiği için olabilir mi mesela???

Sara'yı da unutmadım, aslında kıyamıyorum iyi niyetli, iyi de oyuncu ama zor maçlarda orta sahayı onla tutamıyoruz işte, öncelikle ofansif ve teknik bir oyuncu ama 10 numarada da oynayamıyor, öyle olunca bu sistemde ikame etmesi de zor oluyor biraz...

Adam 1 gün önce benim için transfer dönemi bitti dedi şimdi bugün bilgi veriyor.

Sonra da yönetime akıl veriyor. Ula sen önce kendi dengesizliğini düzelt bir dediğin lafın arkasında 24 saat duramiyon

Geri
Üst Alt