Transferlerden Memnun musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    264
  • Bu anket kapanacak: .
Oliveira-Miçö-Demirbay-Ndombele-Berkan vs vs... sirkülasyona rağmen bir türlü net bir adam almıyorlar üstelik... Aldıkları en net adam da Lemina... Ondan sonra Torreira neden düşüş yaşadı... Yaşlanmasına ek olarak yanındakilerin hiçbirinden memnun kalmıyor veya istikrar bulamıyorsan yükün çoğu ona bindiği için olabilir mi mesela???

Sara'yı da unutmadım, aslında kıyamıyorum iyi niyetli, iyi de oyuncu ama zor maçlarda orta sahayı onla tutamıyoruz işte, öncelikle ofansif ve teknik bir oyuncu ama 10 numarada da oynayamıyor, öyle olunca bu sistemde ikame etmesi de zor oluyor biraz...
Haydar abi Okan hoca istemiyor bence orta sahaya adam,yoksa alırlardı bunca zaman

Yav su Fener kaca satardi bizimkiler satamiyor da bildigin masal ha.

Amrabat'in parasini verip gonderdiler, Diego Carlos'a da 8 milyon euro !!! verip gonderdiler. Bak 8 bin degil, 8 milyon euro.

Bazen iyi paraya sattiklari oluyor ama iste gidip genc oyuncu falan aldiklarinda. Maasi kol gibi olan oyunculari sattiklari yok oyle. Ederson'u niye satamamislar o zaman? O maasa dunyada bir takim almaz da ondan.

Nelsson'da hem bizim malligimiz oldu hem kendisinin. 15 milyon civari teklif varken ileride daha cok para aliriz diye vermedik. Sonra Sanchez formayi kapinca Nelsson kendi kendini bitirdi.

Kemal özbaş

1788355273167.webp

Yav su Fener kaca satardi bizimkiler satamiyor da bildigin masal ha.

Amrabat'in parasini verip gonderdiler, Diego Carlos'a da 8 milyon euro !!! verip gonderdiler. Bak 8 bin degil, 8 milyon euro.

Bazen iyi paraya sattiklari oluyor ama iste gidip genc oyuncu falan aldiklarinda. Maasi kol gibi olan oyunculari sattiklari yok oyle. Ederson'u niye satamamislar o zaman? O maasa dunyada bir takim almaz da ondan.

Nelsson'da hem bizim malligimiz oldu hem kendisinin. 15 milyon civari teklif varken ileride daha cok para aliriz diye vermedik. Sonra Sanchez formayi kapinca Nelsson kendi kendini bitirdi.
Alper abi komşunun tavuğu komşuya kaz geliyor işte her daim böyledir bu

Kimse elindekiyle mutlu olup sevmesini bilmiyor

Orta sahaya sayıca bir adam daha net lazım, nitelik ve niceliği de geçtim artık.

Bu dogru degil ya da iyi dinlemedin Kavukcu'yu. Transferde 500M euro burcemiz var demedi zaten mantik olarak imkansiz bu.

Total takım bütçesinden bahsediyor maaşlarla beraber anladım,Yani zaten 500m bütçe bonservis+maaşlarla dediğin gibi imkansız.

Ikili: hocam basak macinda oynamak istiyoruz

okan: hele biraz antreman yapin takimin seviyesine gelin ondan sonra yavas yavas oynarsiniz

Geri
Üst Alt