Transferlerden Memnun musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    269
  • Bu anket kapanacak: .
Haydar abi benim bildiğim kıllı değil kılsızı istenir ama sen daha iyi bilirsin tabii

çok önemli bir sosyolojik ve dahi edebi konuya parmak bastınız sarper ve haydar renktaşlar

aslında bu deyim 70lerde filan kılsızını istemek şeklinde ortaya çıkmış çünkü az olan oymuş ve kıymetliymiş

ancak günümüzde gerek epilasyon teknolojisinin hızlı bir gelişim göstermesi gerekse hanımefendilerin tercihlerinin o yöne kayması ile türk dil kurumu kıllısını olarak söylemenin anlamı açısından daha doğru olacağını belirtmekte

evet arkadaşlar uzun bir süre yok idim
gözaltına alınmıştım 3 günlük süreyi uzattılar şimdi aranızdayım

dmden çok mesaj gelmiş
aybars bey transferler nerede
aybars abi transferde durum nedir

inanın geri dönüş yapmakta çok zorlanıyorum birazdan toplantı eyleyeceğiz
akşama doğru gerekli bilgileri vereceğim

3 yahut 5 transfer beklentim var
Niye tutuklandin?
Niye serbest biraktilar bu kadar cabuk?

evet arkadaşlar uzun bir süre yok idim
gözaltına alınmıştım 3 günlük süreyi uzattılar şimdi aranızdayım

dmden çok mesaj gelmiş
aybars bey transferler nerede
aybars abi transferde durum nedir

inanın geri dönüş yapmakta çok zorlanıyorum birazdan toplantı eyleyeceğiz
akşama doğru gerekli bilgileri vereceğim

3 yahut 5 transfer beklentim var
hoşgeldin yeğenim geçmiş olsun

Niye tutuklandin?
Niye serbest biraktilar bu kadar cabuk?
tutuklanmadım gözaltına alındım
devlet memuruna mukavemetten önceki dosyalarımda olduğu için süreyi uzattılar
suçsuzluğumun ortaya çıkınca doğal olaraktan özgürlüğüme kavuştum

Evet bir transfer döneminin daha sonuna geldik peki ne yaptık?

Çok da ihtiyacımız olmayan mevkiye görece düşüşte olan bir Dünya Starı aldık.

Acil ihtiyacımız olan bir bölgeye dünyadan dışlanmış bir ülkeden bir genç yetenek aldık.

Gene çok ihtiyacımızın olduğu bir bölgeye saha gelmeden evvel taraftar tarafından kabul görmeyen başka bir genç yetenek aldık .

Yedeği olmazsa olmaz, hatta as stoperi kesmesi gereken bir bölgeye de geçen yıl doğru düzgün oynamamış baya kötü bir azman aldık.

Yedeği mutlak lazım olan forvet bölgesine de as forvet olmadığında ilk tercih olarak düşünülmeyecek başka bir genç forvet aldık.

Şimdi verimli geçti bu dönem diyebilen kaç kişi var aramızda?
Umalim ki , batrakov bu yazdıklarınin üzerini tamamen kapatsın.Cok iyi oynasın ve bizi mest etsin.Gerisini saatlerce konuşsak boş.Ben umitliyim.Umitsiz olduğum tek konu sağlam bir 8 numaraya kasanın tümünü akitamamak oldu.Oncelik oydu.Olmadi.

Ikili: hocam basak macinda oynamak istiyoruz

okan: hele biraz antreman yapin takimin seviyesine gelin ondan sonra yavas yavas oynarsiniz

Okan: Oynamak mı istiyorsun Deniz? Osimhen'i kesiyorum ilk 11'de sen varsın bundan sonra.

Şaka bir yana Leao ile takım ile antremanlara bile çıkmıyordu 2-3 haftadır. Biraz geride olması doğal.

Yani öyle ise okan ın yaptığı gerizekalılık. O da bir orta saha oyuncusu olarak bilmiyorum mudur sence orta sahayı kaybedersen maçı kaybedersin lafını...
Bu işler futbolculuktan çok farklı Kerem abi

Fatih Terim defans oyuncusu olarak en hücumcu hocalardan biriyken,Aykut Kocaman bir santrfor olarak en defansif hocalardan biri mesela

Okan Buruk da hücum zenginliğine daha çok önem veren bir TD

Geri
Üst Alt