Transferlerden Memnun musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    264
  • Bu anket kapanacak: .
Okan Buruk değil de Fatih Terim olsaydı böyle bir transfer sezonunu geçirmiş olsaydık hiç lafım olmazdı. En kötü alt yapıdan birini çıkarır oynatırdı veya Renato filan bir sürü şans verirdi. Ama Okan Buruk bu konuda rezalet. Bir tane alt yapıdan oyuncu çıkarmadı,şans vermedi,oynatmadı ki denemiyor bile. Ya kardeşim Galatasaray alt yapısında bir tane de mi futbolcu yok.? Uluslararası bir gazete geçen sene en iyi genç oyuncular diye bir liste çıkarmıştı. Bizden de Ege diye bir çocuk vardı. Hani nerde.? Veyahut şimdi alt yapıda Eyüp Can var,Furkan var forvet için Ada var Efe var ki yurtdışı için ismi filan geçiyor. Alt yapıdan çıkmış bir oyuncu A takıma yükselmiş,birşeyler başarmış 4 sene şampiyon olmuş,uefa almış,uefa süper kupa almış, yurtdışı yapmış,Galatasaray da Hoca olarak gelmiş şampiyon olmuş vs vs. Yani 4 sene de bir tane mi adam çıkarıp ara arada mı denemessin. Hepten mi kötü kardeşim bu alt yapı.? Okan Buruk’u herşey bir kenara da bu konularda çok kötü hatırlayacağım. Sonra da çıkıp abuk sabuk konuşmalar yapıyor. İlla gidip 40-50 milyon verip oyuncu mu alacağız.? Acaba bir kere bile olsa alt yapı maçlarını izlemişmidir merak ediyorum. Rezalet.

Hayir abi cikarsin kapattik da aciklayabilrisin bilmemne.

1 tane yonetici bile " deli miyim ne aciklama yapicam 1000 kufur yiyecegim" diye heralde giki cikmiyor.

Dersin ki teklifimizi ilettik , reddettiler. Kapattik. Kevin duboise gittik istemedi vs. gibi zaten almayacaksan rahatca aciklarsin.

3 ayin 2.5 ugunu tamamen sallayip, arada plansiz hamlelerle kendini kitleyip en son en azindan degerlendirme caba gosterecegin hamle olabilirlen 0 aksiyonla tuy diktiler.

Olmazsa da olmaz ama denesene...

Bu saatten Camara Mamara olmaz arkadaşlar, gidin uyuyun. Olsa olsa Lada Samara, belki.

Levent Tüzemen: “Camavinga olmuyorsa Camara’yı alın bitsin ya. Daha akşama kadar zaman da var. Camara için 40 milyon euro verilir. Bu piyasada buna çok denmez. Futbolcudan anlayan zaten ne kadar kaliteli oyuncu olduğunu görür.”

(Libero)
Taraftari anlamiyordu hani...birak artik meslegi be adam.

Eğer orta saha alınmadan transfer kapatılırsa özellikle CL'den en ufak bir umudum kalmaz. Lig de soru işareti.

Transferi kapatmadik bence daha am SL Listesi oldugu gibi kalir

mouzakitis de 15e gitmiş bu arada.Bizimkilerin os takıntısı ve diğerleri üzülür mantığından dolayı 1231441 tane çıkan fırsatların hepsini kaçırdık

yine binbir pişmanlık duyacağız almadığımız her oyuncu için

başta ensico.

30-35'e hem 10 numara hem sol kanadı yıllarca kapatacak oyuncu alacaktık ve bize %100 uygun profildi.

Eğer enciso gelseydi samimi söylüyorum ki 6-8 transferine bu kadar takılı da kalmazdım çünkü Mertens gibi zaten bir nevi 8 gibi de oynardı oyun karakteri gereği.

"Ortasahada 7 oyuncu var , bitsne daha 35 40 verip niye alalim" fikrinin dillendirildigine eminim yonetimde ama ispatlayamam

Geri
Üst Alt