osye 30000. falan fırsat oldu ama yine tabiiki sara,torreira üzülmesin diye oralı bile olmadık :D

şuradan bunlar ayariyi de almaz fener alır sırf bizi sinir etsin diye yapar bu yönetim , taraftar mutsuz olsun bir dönem de rahat etmesin diye yaparlar bunlar gsliye düşman
febeyi ne büyüttünüz gözünüzde adam akıllı yaptıkları tek transfer greenwood yok şunu alır febe yok bunu alır febe

Lan şu adamı alın bitirin transferi hadi alooooo

Bonservis kazanamıyor zaten, Talisca tüm alacaklarını alıyor.
Daha 2 senesi yok muydu? 10m maas desen 20m daha mi odediler yani, o meblag nerelerde onu merak ediyorum.

Oyleyse zaten transfer falan yapamazlar adam akilli

1788366117146.webp

Lemina ve Torreiranın elinde yönetimin kasetleri var, başka açıklaması olamaz. Kaç sezondur orta saha almıyor adamlar.

İsmail bakiye bak emre kaplan'dan daha güvenilir

24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

febeyi ne büyüttünüz gözünüzde adam akıllı yaptıkları tek transfer greenwood yok şunu alır febe yok bunu alır febe
yoo büyütmedim yine yalan işler.50000 tane fb aleyhine mesaj atıyorum bir tane lehine bile olmayan mesaj atınca hemen geliyosun yine , demekki bilerek yapıyorsun artık onu düşünüyorum ben

herkes orta saha diye bağırıyor ama asıl tehlike
Forvet Osimhen Allah korusun iki ay oynamasa deniz gül barış alperle maç kazanmayiz

lesley ya da nhaga gönderilip alınırdı her türlü ayari büyük fırsat 20 milyona daha iyisini bulamazlar bunlar asla

Geri
Üst Alt