- 29 Ocak 2023
- 16.695
- 9.468
- 1.203
osye 30000. falan fırsat oldu ama yine tabiiki sara,torreira üzülmesin diye oralı bile olmadık 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
febeyi ne büyüttünüz gözünüzde adam akıllı yaptıkları tek transfer greenwood yok şunu alır febe yok bunu alır febeşuradan bunlar ayariyi de almaz fener alır sırf bizi sinir etsin diye yapar bu yönetim , taraftar mutsuz olsun bir dönem de rahat etmesin diye yaparlar bunlar gsliye düşman
Daha 2 senesi yok muydu? 10m maas desen 20m daha mi odediler yani, o meblag nerelerde onu merak ediyorum.Bonservis kazanamıyor zaten, Talisca tüm alacaklarını alıyor.
yoo büyütmedim yine yalan işler.50000 tane fb aleyhine mesaj atıyorum bir tane lehine bile olmayan mesaj atınca hemen geliyosun yine , demekki bilerek yapıyorsun artık onu düşünüyorum benfebeyi ne büyüttünüz gözünüzde adam akıllı yaptıkları tek transfer greenwood yok şunu alır febe yok bunu alır febe
girdikten kısa süre sonra kırmızı kart yer kenardan karar itiraz edip küfür eden günay güvenç'te kırmızı yer bence hattaNeyse ŞL'de Kaan oyuna girdiğinde bu günleri çok güzel anacağız
Onu "Yönetime AYARI çekelim mi?" şeklinde revize edеlimUlan anketi yeni açtık Samiyen. Biraz oy toplayaydık
Neyse ŞL'de Kaan oyuna girdiğinde bu günleri çok güzel anacağız