- 3 Temmuz 2012
- 141.244
- 89.238
- 5.478
Orkun kökçü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Orkun kökçü
Çünkü taraftarın ne düşündüğünü bilmiyorlar bile.Zaten öyle çok büyük tepkide yok medyada.Transfer dönemi kapandı haberinin üstüne Deniz Gül videosu paylaşmak..
Bazen bilinçli olduğunu düşünüyorum artık. Böyle iş bilmezlik yok arkadaş
Allahtan leao çektik yoksa korkunç bir dönemdi onun çılgın atmasını bekleyeceğiz
Leao tutmasa bile kısmen bir özgüven ve sinerji getirdi takıma ve taraftara. Yıldız transferleri bu yüzden önemliAllahtan leao çektik yoksa korkunç bir dönemdi onun çılgın atmasını bekleyeceğiz
14 yabanci ustune ilkay,kaan,günay disarda kalmaz gibi kimse bu sefer kazim zaten kadroda yok gibi bisey gider muhtBakalım cl listesinde kimler dışarda kaldı benim tahminim Nhaga ve Kazımcan
aman renktaş batmasın kulupYouTube aboneliğimi iptal ettim bu sene forma da almayı düşünmüyorum. Zaten parayı kullanamıyorlar ya da bilerek kullanmıyorlar.
Y yedik ya
Bu arada Deniz’i Turk oyuncu saymamak lazim. Adam Turkce konusamiyor. Tabi ki Turk kan olarak ama ne dedigim umarim anlasilir.yeterince yerli ekleyemedik kadroya
taraftar yerli oyunculara kıl oluyor ama son yıllarda her başarımızda yerliler baş rollerde
keşke deniz'in yanına yusuf, arda okan vs de gelebilseydi
yenilebilir ic camasırı satsak storedan alırsınlisanslı kurşün kalem bile almam. bye bye...![]()
Herkes bizim gibi yaparsa batmaz ama hissedilir anlarlar diyeceğim ama onu da anlamazlar.aman renktaş batmasın kulup
CL'de hedef ilk 24 kura zor ama yapılabilir sanki.10 + 4 ile
Lig için en avantajlı biziz
Clde hiçbir halt olmaz gibi
Fbnin iyi yerli almaması korkunç hata kadroları çok tırt oldu