Transfer dönemi kapandı haberinin üstüne Deniz Gül videosu paylaşmak.. :D

Bazen bilinçli olduğunu düşünüyorum artık. Böyle iş bilmezlik yok arkadaş
Çünkü taraftarın ne düşündüğünü bilmiyorlar bile.Zaten öyle çok büyük tepkide yok medyada.
Kendilerinin çok iyi işler yaptığını düşünüyorlar.

fbsi,tjksi de gram billurumda falan değil.Ben clde her sene yüksek hedefe gitmek istiyorum abi sokarım fbsine ,tjksine.Bizim ihtiyacımız olan oyuncuyu bu düşük seviye takımlar alınca insan sinirleniyor.Yoksa rakip makip ne rakibi ya.Ben istiyorum bu takım gediklisi olsun clnin millete deplasmanda falan da vuralım yani , kulüpler kupası mıdır nedir ona da gidelim.Her sene çeyrek bir şeyler yapalım zımba gibi olalım ya.Cl elemesine bile gitsek düzenli geçelim falan yani benim beklentim bu kulüpten.Yoksa ligde 4 os ile de götürürsün

galatasarayın son 4yılda geldiği nokta itibariyle gerçekten çok aşağıda kalan bir transfer sezonu oldu

endişem o dur ki aslında daha kaliteli bir ekibin içinde sırıtmayacak batrakov deniz gibi isimler bu karmaşa içinde hdef haline gelip harcanacaklar

leao ve batrakovun tutmaları sezonu kurtarır yoksa maddi manevi sıkıntı

Taraftarda sesini çıkarmaktan korkan, durum tespiti yapmaya bile çekinen bazı hıyarlar görüyorum.

Cl'de başarı hocanın doğru oyun kurgusu ve oyuncu planlamasıyla orantılı olarak değişecektir. Bakalım göreceğiz. CL'den keyif almaya bakalım, sonuç ne olur göreceğiz, geçen yıl ki başarı tekrarlanırsa mutlu oluruz.

Ligde şampiyon olmamamız için hiçbir neden yok. Olamayız diyenler rakiplerin rotasyon oyuncularına baksın, saçmalamayı bıraksın.

Dursun da eksikleri tamamladı ama takımı upgrade edecek iki hamle yapsaydı çok iyi olurdu.

Hayırlısı artık, gönül verdiğimiz takıma başarılar dilerim yeni sezonda. her şey istediğimiz gibi olsun.

Herkese mutlu ve iyi bir sezon dilerim..

yeterince yerli ekleyemedik kadroya
taraftar yerli oyunculara kıl oluyor ama son yıllarda her başarımızda yerliler baş rollerde
keşke deniz'in yanına yusuf, arda okan vs de gelebilseydi
Bu arada Deniz’i Turk oyuncu saymamak lazim. Adam Turkce konusamiyor. Tabi ki Turk kan olarak ama ne dedigim umarim anlasilir.

para harcamak istemeyen yönetim ve aman ağzımızın tadı kaçmasın deyip kaan var ilkay var diyen teknik direktörümüz var maalesef

Geri
Üst Alt