Hayir, bunun serefine bi altigen patlat, Cihangir
1369.webp

Boyle bir inatlasma varsa (ufakta olsa ben de dusunuyorum bu arada)tek umudumuz hakikaten osimhen.

Yonetim zaten hatali, hoca da yer yer hatali bu sureclerde. 2 sezondur planlama,iletisim yok gibi geliyor. Takim tasiyor sirtinda.(Ve taraftar tabi kapali gise ve maddi destekle)
Valla bizi taşıyan gardi ve erden timurdu.Onlardan kalan kemik kadro ile 4 sene şampiyonluk.Bu saatten sonra fena kötü sezona bile girebiliriz osimhen olmasa çoktan havluyu atardık.

Eğrisi doğrusuyla bir transfer sezonunun daha sonuna geldik beni meraklandıran bitsibushi ve Lesley bu iki isim biraz iyi işler yaparsa çok güzel olur hakkımızda hayırlısı olsun

kafamdaki en büyük soru işareti geçen sene cl maçları öncesi ve sonrasında odak sorunu yaşayıp çok saçma maçlar kaybeden hatta son haftalarda neredeyse 7 puandan lig verecek olan kadronun 11ine 3-4 değişiklik yapmadığımız için bu sene daha çok salarlar mı , öyle bir endişem var.Yeni bir sezon diyip daha fazla konsantre yaparlar mı yoksa zaten 4 sene aldık clde oynar geçeriz kafası yaparlar mı çok merak ediyorum bu en büyük korkum valla.

Opsiyondaki sartta en az 45 dk oynamali gibi bir madde vardir bence.

Daha yoğun fikstüre girmedik o yüzden su an henüz birsey denmez ama en gec milli aradan sonra faydalanmak zorunda Okan hoca Lesley‘den.

Hiç öyle bir şey söylenmedi... Duyardık muhtemelen öyle olsa... 1dk bile girse sayılıyordur bence...

Nhaga bir anda rotasyonun ciddi parçası olmayacaksa bir de Lesley'den de hiç faydalanamazsak zaten koyayım öyle transfer dönemine zaten... Mecbur faydalanmamız lazım... Yoksa aralık ayına kalmadan zaten Torreira ve Lemina komple biter...

El-Chadaille Bitshiabu Kathibuyi-Ndenga Ngana

Dursun başkanım transferler kalabalık görünsün ve yılın Frankafon kişisine yeniden seçilebilsin diye Fransızca röportaj verebilmek için transfer etmiş gibi.

kafamdaki en büyük soru işareti geçen sene cl maçları öncesi ve sonrasında odak sorunu yaşayıp çok saçma maçlar kaybeden hatta son haftalarda neredeyse 7 puandan lig verecek olan kadronun 11ine 3-4 değişiklik yapmadığımız için bu sene daha çok salarlar mı , öyle bir endişem var.Yeni bir sezon diyip daha fazla konsantre yaparlar mı yoksa zaten 4 sene aldık clde oynar geçeriz kafası yaparlar mı çok merak ediyorum bu en büyük korkum valla.

Elbette CL'ye daha konsantre oluyor takım ama bence o kadar da kafada maç seçmiyorlar... Bence bir süre sonra orta sahamızın bünyesi kaldırmıyor 3 günde bir CL'li fikstür performansı vermeye... Lemina zaten 3 günde bir oynayamayacağı geldiği günden belli... Sara'nın da staminası ve direnci herhalde en zayıf özelliği... Torreira da hem yaşlandı hem hala en ağır pres yükünü ona yüklüyoruz... Bu düşüş de tüm takımı etkiliyor... Defansın yükünü de artırıyor, onlar da yıpranıyor... Sakatlıklar da cabası tabi...

Geri
Üst Alt