- 16 Haziran 2010
- 207.745
- 161.257
- 6.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha da genişler inşNe oldu simdi monaconun acigi?
iyi oyuncu , bizim gibi çok eforlu oynayan takımda banko iş yapacak adamdı.Eldekilerden fazla katkı verirdi tamamen ondan dolayı yani.2 senedir de banko oynuyor bir geçen sene sonlara doğru kestiler o kadar sadece.Pres falan işini iyi yapardı kazma oyuncu da değil yani çok isterdimÖyle ahım şahım peşinden koşulması gereken oyuncu olsaydı bugüne kalmazdı zaten, neyine üzüldün bu kadar onu da anlamıyorum aslında.
iyi oyuncu , bizim gibi çok eforlu oynayan takımda banko iş yapacak adamdı.Eldekilerden fazla katkı verirdi tamamen ondan dolayı yani.2 senedir de banko oynuyor bir geçen sene sonlara doğru kestiler o kadar sadece.Pres falan işini iyi yapardı kazma oyuncu da değil yani çok isterdim
Ilk 24 e kalacagiz heis.Osimhen'in prime yılını heba ettik ciddi ciddi...
Bu sene adam kıçını yırtmasına rağmen CL'de maçları tutamayıp tıkır tıkır golleri yiyip ilk 24 dışında hele bir kalalım... Seneye gidicem diyecek bu herif...
Çok ciddi fırsat tepti Galatasaray bu Dursun Özbek sayesinde...
Ciddi ciddi çok kritik bir transfer dönemiydi bu Galatasaray tarihi için...
Bu hafta Monza zaferinden sonra Maranello'da bayrakları arşa kadar çekeceğiz. İnanmayan gelmesin hız tapınağında batarya şov var.Umut'a girmek şart gibi duruyor. F1 konusunda da bizleri haftalardır umutlandırıp utandırıyor.
Omu yonetim dusunecek ama hoca degil. Istedigi adamsa oynatmak zorundaBi 2-3 mac üst üste 11‘de izlesek de görsek keske adami
Sarta bagli opsiyon cok kötü birsey maalesef, mecbur kalmadikca oynatilmiyor oyuncu
Olmaz o is. Zaten haciosman muhtemeln degisecek (tff secimi var diye biliyorum)Seneye 8+6 değişmezse eyvah eyvah. Sallai, Jakobs, Singo, Lemina'dan 2'si gider, kimseyi de alamazlar. Salih, Ümit, Hakan, Zeki bu yüzden önemliydi. Kazımcan bile bü yüzden gitmemeli. Şimdiden kural işi konuşulmalı.
Ilk 24 e kalacagiz heis.
Benim sikintim onumuzdeki sene elden gecebilecekleri sen de yazdin demin geri hatta ve ortasahada, 1 tanesini bu donem de bitirebilirdin.