Öyle ahım şahım peşinden koşulması gereken oyuncu olsaydı bugüne kalmazdı zaten, neyine üzüldün bu kadar onu da anlamıyorum aslında.
iyi oyuncu , bizim gibi çok eforlu oynayan takımda banko iş yapacak adamdı.Eldekilerden fazla katkı verirdi tamamen ondan dolayı yani.2 senedir de banko oynuyor bir geçen sene sonlara doğru kestiler o kadar sadece.Pres falan işini iyi yapardı kazma oyuncu da değil yani çok isterdim

Osimhen'in prime yılını heba ettik ciddi ciddi...

Bu sene adam kıçını yırtmasına rağmen CL'de maçları tutamayıp tıkır tıkır golleri yiyip ilk 24 dışında hele bir kalalım... Seneye gidicem diyecek bu herif...

Çok ciddi fırsat tepti Galatasaray bu Dursun Özbek sayesinde...

Ciddi ciddi çok kritik bir transfer dönemiydi bu Galatasaray tarihi için...

iyi oyuncu , bizim gibi çok eforlu oynayan takımda banko iş yapacak adamdı.Eldekilerden fazla katkı verirdi tamamen ondan dolayı yani.2 senedir de banko oynuyor bir geçen sene sonlara doğru kestiler o kadar sadece.Pres falan işini iyi yapardı kazma oyuncu da değil yani çok isterdim

Gayet iyi oyuncu ve güzel fırsattı cidden... Kafaları basmadı bizimkilerin...

Osimhen'in prime yılını heba ettik ciddi ciddi...

Bu sene adam kıçını yırtmasına rağmen CL'de maçları tutamayıp tıkır tıkır golleri yiyip ilk 24 dışında hele bir kalalım... Seneye gidicem diyecek bu herif...

Çok ciddi fırsat tepti Galatasaray bu Dursun Özbek sayesinde...

Ciddi ciddi çok kritik bir transfer dönemiydi bu Galatasaray tarihi için...
Ilk 24 e kalacagiz heis.

Benim sikintim onumuzdeki sene elden gecebilecekleri sen de yazdin demin geri hatta ve ortasahada, 1 tanesini bu donem de bitirebilirdin.

Seneye 8+6 değişmezse eyvah eyvah. Sallai, Jakobs, Singo, Lemina'dan 2'si gider, kimseyi de alamazlar. Salih, Ümit, Hakan, Zeki bu yüzden önemliydi. Kazımcan bile bü yüzden gitmemeli. Şimdiden kural işi konuşulmalı.

Seneye 8+6 değişmezse eyvah eyvah. Sallai, Jakobs, Singo, Lemina'dan 2'si gider, kimseyi de alamazlar. Salih, Ümit, Hakan, Zeki bu yüzden önemliydi. Kazımcan bile bü yüzden gitmemeli. Şimdiden kural işi konuşulmalı.
Olmaz o is. Zaten haciosman muhtemeln degisecek (tff secimi var diye biliyorum)

Ilk 24 e kalacagiz heis.

Benim sikintim onumuzdeki sene elden gecebilecekleri sen de yazdin demin geri hatta ve ortasahada, 1 tanesini bu donem de bitirebilirdin.

İki tanesini falan bu dönem yapman gerekiyordu ve daha net isimlerle... Sonrasını Nhaga'nın gelişimine göre, Lemina-Torreira-Sane'nin vs performansına göre peyderpey yapacaktık işte...

Bence kalamayız bu arada, ben biraz karamsarım... Zor da kura çektik... Feyenoord-AEK-Stuttgart... Üçünde de sürpriz kayıp yapmayacaksın (hiç bizlik değil) üstüne diğer asıl zor 5 maçtan da en az 2 puan çıkaracaksın... PSG ve Barça'dan zaten puan beklemiyorum... Sporting de ilk maç hazır değiliz dalgasına gider, anca onlar da çok oyuncu sattı diye bocalarsa beeelki... Aston Villa içeride bize ters gelir... Lille de ayrı zor deplasman zaten... Çok zor kısacası...

Hedef : Apo'yu yedek yapacak stoper >> Gelen : Bitshiabu Verdigim not : 0
Hedef : Baby Lemina >> Gelen : Ugochukwu Verdigim not : 0
Hedef : Icardi yerine Osimhen'e yedek >> Gelen : Deniz Gül Verdigim not : 2 (yerli olduğu icin)
Hedef : Mertens boşluğunu dolduracak tecrübeli 10 numara >> Gelen : Batrakov Verdigim not ; 4 (istatistikleri fena gözükmüyor)
Hedef : Kanat alternatifi >> Gelen : Leao Verdigim not : 6 ( Leao'yu izlemesi keyifli olabilir ama en çok para 5. siradaki ihtiyac mevkisine harcandı)
Hedef : Dursun'un gitmesi >> Sonuc : Hala gitmedi Verdigim not : 100 x 0

Geri
Üst Alt