Orta sahada Sara'nın yok sayılmasına katılmıyorum.
Ben çok severim sarayı ben de kızıyorum yok sayılmasına. Atik ve kesici bir partneri olsa sahada bence yeni transfer olarak sayabilirdik. Törörya iyi değil kaç maçtır sara da o sebepten sırıtıyor sahada

Sneijder ve icardinin yarrattigi etkiyi biri devralmali

Boşluk iyi bisey değil

Yok saymadım o zaten 30 dk oynuyor muhakkak 1 devre kötü 1 devre iyi 1-2 iç saha maçı hariç.

Deplasmanlarda Ajax maçı dışında kayıptı.
Onun sebebi bence sürekli 8-10 değişmeli oynamasıydı. Sürekli 8'de oynadığın daha istikrarlı ve iyi oynayacağını düşünüyorum. Zaten 8'de iyi oynarken 10 oynatıldığında kötü oynuyordu genellikle.

son maç şunu bir kez daha gösterdi ki bizim yunusu da batrakovu da sarayı da ve belki saneyi de daha verimli kullanmamız için topu yere indirmemiz ve sabırlı pas örgüleri kurmamız lazım

biraz şu sürekli osimhene mancınık atma işinden vazgeçmek gerekiyor

bu seneyi gerçekten kurtaracak olay elimizdeki 3 aslında iyi oyuncunun gerçek potansiyellerini ortaya çıkarmak

bunlar sara sane ve leao

işte burada batrakov adlı kardeşimizin üzerine büyük bir yük düşüyor

bu üçünü de tutkal gibi bağlayacak ve oynatacak bir rolü üstlenmesi gerekiyor

ilk maçta gördüğüm oyuncu profili olarak buna uygun

ama sorun mental olarak ve takımdaki ağırlığı olarak buna imkan bulaiblir mi

biz o 3lüyü gerçek potansiyellerine ulaştırsak abartmıyorum avrupadaki en etkili 10 hücum hattından biri bizimkisi olur

U19 takım için FC Sion'dan 2009 doğumlu Can Hocaoğlu'nu aldık. Basında çıkmadı. GSC Haber ile kim ilgileniyor?

İmkan varsa

Singo
Sanchez
Lemina
Osimhen

Bu 4’ü maksimumda olursa yenilmez oluruz.

Torreira ve Uğurcan da çok iyi olmalı ardından.

HRTXLXcakAAuHdc

Geri
Üst Alt