Nedim V. Duran
10 Numara!
- 2 Haziran 2024
- 16.457
- 15.696
- 1.548
bir aşk için senelerce ağlatıldın mı?Yar sevdan yüzünden belaya düştüm
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bir aşk için senelerce ağlatıldın mı?Yar sevdan yüzünden belaya düştüm
bir aşk için senelerce ağlatıldın mı?
Karakter içine kapanık sanki. Güven sorunu var gibi. Biraz Ankara gazinoları, sarı tutku falan ile oyuncuya duygusal şok uygulasak daha agresifleştirebilirsek istediklerimizi yapacak bir oyuncu özellikleri var kendisinde.agresifliği baya düşük gibi. o sıkıntı olur sanki. Top çalması ya da pozisyon alması filan orta üstü.
Şaka bir yana 4-5 maç üst üste 11 çıkıp daha öz güvenli ve daha agresif oynamasını sağladığımızda gerçekten iyi seviyede özellikleri var oyuncunun.Öyle bir iddia mı var?Kavukçunun istifası mı geliyor?
Yetmez asıl baştakinin gitmesi gerekiyor
Karakter içine kapanık sanki. Güven sorunu var gibi. Biraz Ankara gazinoları, sarı tutku falan ile oyuncuya duygusal şok uygulasak daha agresifleştirebilirsek istediklerimizi yapacak bir oyuncu özellikleri var kendisinde.Şaka bir yana 4-5 maç üst üste 11 çıkıp daha öz güvenli ve daha agresif oynamasını sağladığımızda gerçekten iyi seviyede özellikleri var oyuncunun.
TS'de değişik şeyler oluyor.
belli değil yabancı olacak dedi başkanları amatd kim oldu?
Fizik, dripling ile top taşıyabilme, ikili mücadele, pasları(çok iyi değil ama gayet iyi), top kapma. Rennes'te izlediğim oyuncu bunları yapıyordu.iyi seviyedeki özellikleri neler ki
Belli değil daha yabancı olması büyük olasılık deniyor.td kim oldu?
Fizik, dripling ile top taşıyabilme, ikili mücadele, pasları(çok iyi değil ama gayet iyi), top kapma. Rennes'te izlediğim oyuncu bunları yapıyordu.
Mahmut Tuncertd kim oldu?
2 kere yaptı la o dediğin dribbling i 2. ve 3. hazırlık maçında olması lazımrenktaş geçen sene burnleyde 1-2 maçını izledim fazla değil ve ir de bizdeki dakikalarını biliyorum
bu adamın önünde boş alan olmadan dribling yaptığını görmedim yani dribling deyince biraz rakipten kurtularak yapılan birşey
ikili mücadele yan yanayken iyidir belki ama insanları yakalayamıyor ve kıvrak adamla çok terste bırakıyor
pasları ise zaten al ver pasları ki bunu lemina ve torreira da fazlasıyla yapar
ha nedir belki uzun mesafede rakibi yakalama konusunda bizdekilerden iyidir
yoksa bu adam yabancı değil yerli olsa kimse yüzüne bakmaz
bundan daha iyi olduğu her halinden belli olan ismail gelse beğenilmez mesela burada
td kim oldu?