Ya bu kahve konyak abiyi de anlamadim

Biraz fazla sallıyor ve çok uzun yazıyordu

Hiç böyle duyumcu görmemiştim

Maho ağanın bertug duyumu doğruymuş.Sozlu teklifi reddetmiş basaksehir

Furkan acayip biseye dönüştü aga

Yerli bruno fernandes resmen cocuk
cok yazik oluyor

Pasa bak

batrakovla dönüşümlü sans vermeli

Evet aldırdı... gidin bu oyuncuyu alın demedi ama... bu oyuncuları alabiliriz diye önüne gidiyor o da gidin alın diyor faydalanırız diyor... aldırdım diye sürekli oynatmak zorunda değilim ki ben bu çocukları da ayrıca... elimde potansiyelli gençler var denerim olursa olur modada herkes... can armandoyu alıp da sane ve yunus varken o kanatta oyuna mı alacak? Bu sefer de diyeceksin ki senin elinde sane var yunus var sen can armando oynatıyorsun puan kaybediyorsun...

Hangi teknik direktör olursa olsun 11 şansını zorlwyamoyorsa antrenmanlarda falan bir oyuncu oyuna 10 15 dk girdiğinde harikalar yaratacak ki alabilsin bir sonraki maçta o formayı tekrardan... ama sen girer oyuna ve bir fark yaratmazsan ne olacak ki?

Mesela elimizde sane gibi bir oyuncu var... şimdi o bile kesik yiyip oynatılmıyor yerine yunus oynuyor... bunu sebebi nedir sence? Burada sane oynamıyor yunus oynuyor diye bile eleştiriliyor adam ki sen can diyorsun...

Burada her maç final maçı kardeşim burası Galatasaray... Ben olsam ben de puan kaybetmemek için güvendiğim adamı sahaya atarım... 2 dk da 2 gol yiyip önde olduğum maçı rakibe vermek istemem...
Ben zaten yorumumda direk 11 oynasinlar demedim ki renkdas oyunculara da roller verilmesi gerektigini soyledim.Mesela suan Batrakov ile Yunus 10 numara agirlikli gibi duruyor kanat rotasyonumuzu da baris Leao Sane misal veriyorum mac olmus 3-0 dakika 65-70 diyelim bu oyuncular degerlendirilemez mi?

Allahim sen batrakov ve Furkanı beraber izleme şansı ver🤲

Arda Turandan sonra bir ilk resmen

yusuf sivaslıoğlu hazırlık döneminde aldığı sürelerde gerçekten müthiş bir ışık verdi. umarım üzerine planlama yapılıyordur. diğer hikayeden altyapı oyuncuları gibi değil, harbi topçu.
Su anki u 19 yetenek batagi resmen

Amerikadan gelen ada diye topçu çıktı bi de

İlk kontrol vuruş iyi üstelik

Yusuf Furkan Dağhan Ogulcan Eyupcan Ada Yuzgec Efe Gündal

Arda Tagay da geliyo baya

Klasik fb hareketleri iste.Avrupada gruplara kalmissin sevinecegine rakibe hareket cekerek kucumseyerek egleniyorlar.Baskasinin uzuntusu bunlar icin zevk.
Marsilya-Lyon rekabetinden dolayı bu ikisi böyle coştu. Maç öncesinde Lyon taraftarları bayağı küfretmiş sanırım. Bunlar da içlerinde biriktirdiklerini maç sonunda dökmüşler ortaya. Tabii ki tasvip edilecek hareketler değil. Greenwood’un yaptıklarını bilmiyorum ana Guendouzi’ye bi 3 maç ceza gelmeli en azından.

Geri
Üst Alt