İki tane ilk 11 istiyorum dedi, hücumda çok eksiğiz dedi, daha ne desin? Beraber çalıştığı adamlara sayıp sövecek hali yok ya.

Genç oyuncu yetiştirmek istemiyorum demedi ayrıca. Yabancı oyuncuya yüksek bonservisler ya da kiralık ücretleri verip başka takımlar için oyuncu yetiştirmek istemiyorum dedi.

Galatasarayda genç oyuncuların kullanılmamasının en büyük sebebi sürekli zirveye oynaması, ve zirveye oynarken de lider olsa bile sürekli eleştirilmesidir. Biz oyunculara biraz daha nefes alanı verirsek onlar da gelişip oynayacaklar.

Kerem, Yunus, Barış, Boey, Arda Ünyay, Metehan Baltacı vesaire bunların hepsinin ayağına fırsat geldi, kimisi kullandı kimisi kullanamadı.

Şu anda oyun gücü ve takım oyunu olarak hiç iyi bir yerde değiliz. Bunu eleştirmek yerine transfer ve oyuncu bazlı eleştirilerin önüne geçemiyoruz. Camia olarak sosyal medya gazıyla felç olmuş gibiyiz.
Ben halen ayni gorusteyim net tavir koymasi gerekiyordu.Transferler zamaninda yapilmadi burasi bir gercek genc oyunculara gelirsek Dogru duzgun sans verilmesi lazim Yetistirici kulup olmaya biliriz ama yetistirmek zorundayiz.En azindan 1 tane 2 tane katmak gerekiyor.

GS 2-1 Barca

90+6 Kaan Ayhan (uçan kafa)
o kafayı şu şekil müzeye koyarız

20478.jpg

Kenan gibi oyuncun mu oldu o yaşta elinde? Arda gibi oyuncun mu oldu? Juve kaç senedir şampiyon olamıyor mesela? Sen bu kaos ortamında oyuncu yetiştirmenin kolay olduğunu düşünüyor olabilirsin pek tabi... ama denklem o şekilde işlemiyor bu ülkede... bak terim gibi bir hoca bile o işe girdi 1 sene içinde apar topar gönderdiler adamcağızı...

Bu arada genç olup formayı alan oyuncu olmadı mı hocadan? Saşa oldu barış oldu Kerem oldu. Arda ya şans tanıdı alamadı formayı... elimizde genç oyuncu var ona sürekli sürekli verelim olayıyla da olmuyor işte.1 puan kaybetsen istifa seslerinin çıktığı bir ortamda kimse üzerine bu riski almaz kolay kolay... bunu yapabilecek takım trabzon dur başakşehir dir göztepe dir... bitshubiu mesela oynasa 2 maç puan kaybettirse yakmaya gider taraftar o tesisleri... kimse de demez ki okan hoca genç oyuncu yetiştiriyor biz bu puan kayıplarını hoş görelim diye
Nhagayi Lesleyi Can Armando yu ben almadim renkdas aldiriyorsan yararlanacaksin.Kadro komple degissin demiyorum pek tabi ki ancak su kadroda da Sans verilmesi gerekiyor.Nhaga potansiyelli oyuncu Batrakov potansiyelli oyuncu bunlarida hoca aldirdi.

uefa kadrosu neden açıklanmıyor, acaba ne gibi bir rezillik yaptık merak ediyorum

Ben transfer kudurdganiyim ama yerli hamlesi bekliyorum açıkçası

Trabzonspor’da Ali Habeşoğlu transferinde hareketlilik var! (Hasan Tuncel)

Uçho ilk çıktığında ya çok iyiydi ya da çöp
Şimdi de aynı söylem Britsayu için var.
İlk raundu çöpçüler kazandı. Bakalım ikinci raundu çöpçüler mi kazanacak yoksa scoutgs tayfa mı?

Bitshiabu alabileceğimiz en potansiyeli genç stoper

Lesleyi 2 hazırlık maci ile tarihe gömen sizsiniz ama bunun yarını da var tabi

Gelmeden önce uzun topları iyi attığını,hücumda ataklara katıldığını söyledik.gerektiğinde öne doğru driplingi de var topla

Monza macinda süperdi açıkçası,son 2 hazırlık maçında aldığı 30 dk ve 45 dk ile çarmıha germek dupe düz aptalliktir sosyal medya taraftari icin

Nhagayi Lesleyi Can Armando yu ben almadim renkdas aldiriyorsan yararlanacaksin.Kadro komple degissin demiyorum pek tabi ki ancak su kadroda da Sans verilmesi gerekiyor.Nhaga potansiyelli oyuncu Batrakov potansiyelli oyuncu bunlarida hoca aldirdi.
Evet aldırdı... gidin bu oyuncuyu alın demedi ama... bu oyuncuları alabiliriz diye önüne gidiyor o da gidin alın diyor faydalanırız diyor... aldırdım diye sürekli oynatmak zorunda değilim ki ben bu çocukları da ayrıca... elimde potansiyelli gençler var denerim olursa olur modada herkes... can armandoyu alıp da sane ve yunus varken o kanatta oyuna mı alacak? Bu sefer de diyeceksin ki senin elinde sane var yunus var sen can armando oynatıyorsun puan kaybediyorsun...

Hangi teknik direktör olursa olsun 11 şansını zorlwyamoyorsa antrenmanlarda falan bir oyuncu oyuna 10 15 dk girdiğinde harikalar yaratacak ki alabilsin bir sonraki maçta o formayı tekrardan... ama sen girer oyuna ve bir fark yaratmazsan ne olacak ki?

Mesela elimizde sane gibi bir oyuncu var... şimdi o bile kesik yiyip oynatılmıyor yerine yunus oynuyor... bunu sebebi nedir sence? Burada sane oynamıyor yunus oynuyor diye bile eleştiriliyor adam ki sen can diyorsun...

Burada her maç final maçı kardeşim burası Galatasaray... Ben olsam ben de puan kaybetmemek için güvendiğim adamı sahaya atarım... 2 dk da 2 gol yiyip önde olduğum maçı rakibe vermek istemem...

Geri
Üst Alt