- 2 Temmuz 2011
- 139.953
- 60.116
- 5.488
Arda Tagay sanırım fatih hoca zamanı bağcılardan geldi,kanatti ilkin ve şu an baya klas golcü oldu
Helal olsun oglum
Helal olsun oglum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Batrakov 11 oynamaya başlar merak etme... iyi oynarsa da alır formayı uçar gider... yunus hala 11 olarak sağ kanatta oynamaya devam eder... sane nin maç seçiminden kurtulması lazım... yunus batrakov ile değişir maç içerisinde orta bölgeyi... leao denkleme girdiğinde sağ kanatta barış bile oynayabilir...Ben zaten yorumumda direk 11 oynasinlar demedim ki renkdas oyunculara da roller verilmesi gerektigini soyledim.Mesela suan Batrakov ile Yunus 10 numara agirlikli gibi duruyor kanat rotasyonumuzu da baris Leao Sane misal veriyorum mac olmus 3-0 dakika 65-70 diyelim bu oyuncular degerlendirilemez mi?
O ilen ahmet cobanoglu var sans bulmuştu geçen sene bursadaKerem Matışlı ismi geçiyordu bu dönem, kesildi, sezon sonu sözleşmesi bitiyor gözüküyor. Kaçırmayalım, geleceğin milli kalecisi potansiyeline sahip
Nasıl yok nene var ya. Bunlarda asıl sıkıntı orta saha hiç yedekleri yok sezonu götürebilecekbu herifi fb alabilir. sağ kanat yedekleri yok çünkü. bir tane de u23 hakları var.
Saygı duyuyorum bu görüşe ama benim de görüşüm asıl tepki sürekli negatif basan taraftar, yönetici ve oyuncuya olmalı.Ben halen ayni gorusteyim net tavir koymasi gerekiyordu.Transferler zamaninda yapilmadi burasi bir gercek genc oyunculara gelirsek Dogru duzgun sans verilmesi lazim Yetistirici kulup olmaya biliriz ama yetistirmek zorundayiz.En azindan 1 tane 2 tane katmak gerekiyor.
Takımlar 10+4’ü zor kabullendi. 8+6, Hacıosman kalsa bile olmaz.
En koyu fenerliyi getirirler ama Terim Galatasaray lı diye onu o federasyonun başına koymazlar... Keşke öyle bir iyilik yapsalar... Ve ben şuna da eminim Terim in bize tek kuruşluk ekstra bir katkısı olmaz. Olması gereken her ne ise o olur... Bunu da yanlış anlamamak lazım. Adaletli olur. Ama Fatih Terim ismi bu içerideki düzenbazlarla uğraşmaya ismini lekelemek ister mi? Bence istemez. Yani O başkan da olsa örnek veriyorum MHK içerisindeki şerefsizlikler orada yerini bulur... Buna dayanamaz ve istifa eder...Bence Fatih Terim gelecek artık Federasyon Başkanlığına.
Sempatikli Youtube kanalı filan hazırlık![]()
Yapılmıyor planlama falan.yusuf sivaslıoğlu hazırlık döneminde aldığı sürelerde gerçekten müthiş bir ışık verdi. umarım üzerine planlama yapılıyordur. diğer hikayeden altyapı oyuncuları gibi değil, harbi topçu.
Doğru ve iyi planlama yapmak bizim yönetimin ve hocanın öne çıkan özelliği ya zaten.yusuf sivaslıoğlu hazırlık döneminde aldığı sürelerde gerçekten müthiş bir ışık verdi. umarım üzerine planlama yapılıyordur. diğer hikayeden altyapı oyuncuları gibi değil, harbi topçu.
agresifliği baya düşük gibi. o sıkıntı olur sanki. Top çalması ya da pozisyon alması filan orta üstü.Bu çocuk bence daha kendini bulamadı... Biraz daha alışma süreci var ülkeye takıma... Yakında bu çocuk sağlam bir rotasyon oyuncusu olarak karşımıza çıkabilir. Takımı alıp götürecek bir oyuncu değil ama asker bir oyuncu olacak belli...