Ben zaten yorumumda direk 11 oynasinlar demedim ki renkdas oyunculara da roller verilmesi gerektigini soyledim.Mesela suan Batrakov ile Yunus 10 numara agirlikli gibi duruyor kanat rotasyonumuzu da baris Leao Sane misal veriyorum mac olmus 3-0 dakika 65-70 diyelim bu oyuncular degerlendirilemez mi?
Batrakov 11 oynamaya başlar merak etme... iyi oynarsa da alır formayı uçar gider... yunus hala 11 olarak sağ kanatta oynamaya devam eder... sane nin maç seçiminden kurtulması lazım... yunus batrakov ile değişir maç içerisinde orta bölgeyi... leao denkleme girdiğinde sağ kanatta barış bile oynayabilir...

Nhaga olayında isi durum şu şekilde olur... sahaya büyük ihtimal torreira ya da lemina ama öncelik torreira olacak şekilde sara ve batrakov ile başlar... cl maçlarında ise duruma göre sara yerine lemina ve tor başlar sara ya da batrakov olur 3. Adam. Duruma göre bu isimlerden hangisi dışarıda ise o girer sahaya. Nhaga ya sıra son dk larda yorgunluk sebebi ile gelir.

Bitsubiu ise apo nun yedeği olarak başlayacaktır... geçen maçta olduğu gibi fiziksel olarak rakibe eziliyor ise maç içerisinde oyuna girer. Ya da rakip baskı kuruyor ve boy olarak çok üstün ise yine geçen maçtaki gibi singo nun oyuna girdiği gibi girer...

Ancak batrakov bu takımın bence bu seneki en kilit transferi... tüm varyasyonları oluşturabilir varlığıyla... sara yı yerinde oynatıp performansını yukarı çıkarırsın kanat oyuncularının performansını yukarı çıkarırsın... ortaya yunus atıp sane yi 11 oynatıp yedekten diri bir kanat oyuncusu girememe olayını engellersin...

Bakmayın siz göbekte oynayacak çok iyi isim olsaydı tabi ki sevinirdik ama batrakov transferi orta sahanın merkezine çok büyük katkı sağlayacak... merkezdeki sara tor lemina üçlüsünün sürekli 90 dk yıprandığı ve hata yaptığı maçlardan kurtulacağız... bu da verimliliği arttıracaktır...

Kerem Matışlı ismi geçiyordu bu dönem, kesildi, sezon sonu sözleşmesi bitiyor gözüküyor. Kaçırmayalım, geleceğin milli kalecisi potansiyeline sahip
O ilen ahmet cobanoglu var sans bulmuştu geçen sene bursada

Fanatik Galatasarayli ve terimci 2008 jenerasyonun en yeteneklilerinden

İkisi iyi olur

Ben halen ayni gorusteyim net tavir koymasi gerekiyordu.Transferler zamaninda yapilmadi burasi bir gercek genc oyunculara gelirsek Dogru duzgun sans verilmesi lazim Yetistirici kulup olmaya biliriz ama yetistirmek zorundayiz.En azindan 1 tane 2 tane katmak gerekiyor.
Saygı duyuyorum bu görüşe ama benim de görüşüm asıl tepki sürekli negatif basan taraftar, yönetici ve oyuncuya olmalı.

Takımda yatırım yapılan Can Armando, Nhaga, Lesley, Bitshaibu, Batrakov, Deniz Gül gibi genç yetenekler var, ve bunlar CLde oynayacaklar.

Eğer izin verirseniz bu oyuncular oynar. Arda Ünyay geçen sene oynadı, çocuk ıslıklandı.

Herkes her şeyi eleştiriyor, sürekli gördüğü her oyuncu istiyor, oyuncu gelir gelmez de "bu çöp yerine başkası gelsin" moduna giriyor. Son 5 senedir aynı terane.

Asıl tavır artık ne istediğini bilmeyen, sürekli insanları provoke eden (Karakullukçu vs.) ve eldeki değeri görmezden gelen/değersizleştiren isimlere olmalı.

Bu çocuk bence daha kendini bulamadı... Biraz daha alışma süreci var ülkeye takıma... Yakında bu çocuk sağlam bir rotasyon oyuncusu olarak karşımıza çıkabilir. Takımı alıp götürecek bir oyuncu değil ama asker bir oyuncu olacak belli...

Videolarda bile herifin agirligi cok net goruluyor...Bunun disinda bence en buyuk sorunu inanilmaz fizigi ve bacak boyuna ragmen vucudunu iyi kullanamamasi..Mesela 0.48 de o bacak boyundaki adamin topu kaptirmamasi gerekirdi..
Nereden baksan fiyasko is yaptik . Herifi oynatsan bir dert oynatmasan bir dert.. opsiyon 30 macta devreye girse veya 30 milyon degil de 15-20 opsiyonu olsa bir denersin

Bence Fatih Terim gelecek artık Federasyon Başkanlığına.
Sempatikli Youtube kanalı filan hazırlık :)
En koyu fenerliyi getirirler ama Terim Galatasaray lı diye onu o federasyonun başına koymazlar... Keşke öyle bir iyilik yapsalar... Ve ben şuna da eminim Terim in bize tek kuruşluk ekstra bir katkısı olmaz. Olması gereken her ne ise o olur... Bunu da yanlış anlamamak lazım. Adaletli olur. Ama Fatih Terim ismi bu içerideki düzenbazlarla uğraşmaya ismini lekelemek ister mi? Bence istemez. Yani O başkan da olsa örnek veriyorum MHK içerisindeki şerefsizlikler orada yerini bulur... Buna dayanamaz ve istifa eder...

1788441090853.webp

Şapkayı önümüze koyup acaba şöyle mi düşünsek ; Ulan halimiz belli ( savunma anlamında - orta saha dahil - ). PSG , Lisbon , Barça vs oynicaz .. E lille vs de kolay değiller elbette .. Hatta hiçbiri kolay değil.. Gideriz yine oynarız , ama sanki olmayacak , lige focuslanalım. 4 eylül 23:59 son. Bilmiyorum da yalandan da olsa - en azından sus payı - bi orta saha almazlar mı ya ? Ulan bi umut be ?

yusuf sivaslıoğlu hazırlık döneminde aldığı sürelerde gerçekten müthiş bir ışık verdi. umarım üzerine planlama yapılıyordur. diğer hikayeden altyapı oyuncuları gibi değil, harbi topçu.
Yapılmıyor planlama falan.

yusuf sivaslıoğlu hazırlık döneminde aldığı sürelerde gerçekten müthiş bir ışık verdi. umarım üzerine planlama yapılıyordur. diğer hikayeden altyapı oyuncuları gibi değil, harbi topçu.
Doğru ve iyi planlama yapmak bizim yönetimin ve hocanın öne çıkan özelliği ya zaten.

Maksimum Ziraatte forma şansı bulacaktır hepimiz biliyoruz.

Bu çocuk bence daha kendini bulamadı... Biraz daha alışma süreci var ülkeye takıma... Yakında bu çocuk sağlam bir rotasyon oyuncusu olarak karşımıza çıkabilir. Takımı alıp götürecek bir oyuncu değil ama asker bir oyuncu olacak belli...
agresifliği baya düşük gibi. o sıkıntı olur sanki. Top çalması ya da pozisyon alması filan orta üstü.

Geri
Üst Alt