Totenham aldi alali oynamadi herif yav

ulan bizde olsa 2 sutla derbi çözer yeminle

AEK'nin kadrosuna baktım da deplasman haricinde fazla zorluğu yok gibi. Işte tek endişem yediğimiz press karşısında çoğunlukla sinmemiz. Vida filan hâlâ ilk 11 ise Osimhen'in parçalanması lâzım

AEK'nin kadrosuna baktım da deplasman haricinde fazla zorluğu yok gibi. Işte tek endişem yediğimiz press karşısında çoğunlukla sinmemiz. Vida filan hâlâ ilk 11 ise Osimhen'in parçalanması lâzım
Kalite olarak bizimle basa cikamazlarda bizim ilk basta oyunumuzu oturtmamiz Batrakov Leao ve Bitshiau yu monte etmemiz lazim

Dogruysa harika haber.Kaan Ayhan halen neden bizim kadroda onu da anlamis degilim.Renato Nhaga ya sans verilmesi gerekiyor yasi genc diye hoca degerlendirmiyor
Hocam Kaan ve gunay fazlalık artık

Orda 28 yaşında celil duruyor pırıl pırıl ve efendi iyi topçu

Bari takasa kullanalım

Kusura bakmayın ben osimhene maaş veriyorsam süper lig şampiyonluğu için değil. Bana avrupa lazım

Şampiyon olsam adamın maaşının yarısını karşılıyorsun.

Yanlış strateji
Osimhen seni sadece şampiyon mu yapıyor? Stada bir sürü taraftar çekmiyor mu? Bir sürü ürün satmıyor musun sayesinde?

Taraftar olarak böyle bir oyuncuyu izleme hakkını kazanmıyor musun? Avrupa'da sana itibar kazandırmıyor mu böyle bir oyuncunun bizde olması?

Taraftarlığı kulübün muhasebesini tutmakla karıştıran çok kişi var aramızda.

Hocam Kaan ve gunay fazlalık artık

Orda 28 yaşında celil duruyor pırıl pırıl ve efendi iyi topçu

Bari takasa kullanalım
Kaan da Gunayda artik anadolu takimi seviyesine geldiler bir an once cikmak lazim Leao Osimhen Sane gibi oyunculara verilen ucretler degil ama Kaan gibi Gunay gibi oyunculara verilen ucretler zarar verir takima.Kaanin Az ve sparta prag macini Gunayin Monaconun hocasiyla kavga girer girmez gol yedigini unutamiyorum

nhaga 1 sene daha bizde oynarsa avrupaya altyapı kontenjanından girebilecek

lavuğun 3.5 senede yaptığı istatistiğe bak ( fenere geçen sene devre arası gelmişti )

bu fener harbi mal la : )

1788435854435.webp

Kaan da Gunayda artik anadolu takimi seviyesine geldiler bir an once cikmak lazim Leao Osimhen Sane gibi oyunculara verilen ucretler degil ama Kaan gibi Gunay gibi oyunculara verilen ucretler zarar verir takima.Kaanin Az ve sparta prag macini Gunayin Monaconun hocasiyla kavga girer girmez gol yedigini unutamiyorum
İhanet gibi

Geri
Üst Alt