- 2 Temmuz 2011
- 139.941
- 60.102
- 5.488
Totenham aldi alali oynamadi herif yav
ulan bizde olsa 2 sutla derbi çözer yeminle
ulan bizde olsa 2 sutla derbi çözer yeminle
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kusura bakmayın ben osimhene maaş veriyorsam süper lig şampiyonluğu için değil. Bana avrupa lazımsampiyonluk icin yeterli
Sensin benim tek eğlencem kederim dostum işkencemDuvardaki resminle avunur gönlüm
Daha dün yanımdaydın şimdi nerdesin?
fenerbahcedeDuvardaki resminle avunur gönlüm
Daha dün yanımdaydın şimdi nerdesin?
Kalite olarak bizimle basa cikamazlarda bizim ilk basta oyunumuzu oturtmamiz Batrakov Leao ve Bitshiau yu monte etmemiz lazimAEK'nin kadrosuna baktım da deplasman haricinde fazla zorluğu yok gibi. Işte tek endişem yediğimiz press karşısında çoğunlukla sinmemiz. Vida filan hâlâ ilk 11 ise Osimhen'in parçalanması lâzım
Hocam Kaan ve gunay fazlalık artıkDogruysa harika haber.Kaan Ayhan halen neden bizim kadroda onu da anlamis degilim.Renato Nhaga ya sans verilmesi gerekiyor yasi genc diye hoca degerlendirmiyor
Osimhen seni sadece şampiyon mu yapıyor? Stada bir sürü taraftar çekmiyor mu? Bir sürü ürün satmıyor musun sayesinde?Kusura bakmayın ben osimhene maaş veriyorsam süper lig şampiyonluğu için değil. Bana avrupa lazım
Şampiyon olsam adamın maaşının yarısını karşılıyorsun.
Yanlış strateji
Kaan da Gunayda artik anadolu takimi seviyesine geldiler bir an once cikmak lazim Leao Osimhen Sane gibi oyunculara verilen ucretler degil ama Kaan gibi Gunay gibi oyunculara verilen ucretler zarar verir takima.Kaanin Az ve sparta prag macini Gunayin Monaconun hocasiyla kavga girer girmez gol yedigini unutamiyorumHocam Kaan ve gunay fazlalık artık
Orda 28 yaşında celil duruyor pırıl pırıl ve efendi iyi topçu
Bari takasa kullanalım
İhanet gibiKaan da Gunayda artik anadolu takimi seviyesine geldiler bir an once cikmak lazim Leao Osimhen Sane gibi oyunculara verilen ucretler degil ama Kaan gibi Gunay gibi oyunculara verilen ucretler zarar verir takima.Kaanin Az ve sparta prag macini Gunayin Monaconun hocasiyla kavga girer girmez gol yedigini unutamiyorum