Tarık Erkır
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 11.270
- 3.988
- 1.948
Gibi nöbet
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yinelemekte fayda var
Şu aşil softaniyi vuracak vatan evladı yok mu?
rangersın forvetinin de çaprazları koparttık teklif yaparak.Adama nazar degdirdik 2 yaz boyunca konusa konusa.
Olmuş bir oyuncu değildi 50 m euro etmezdi.Adama nazar degdirdik 2 yaz boyunca konusa konusa.
Sarr içimizde ukte olarak kaldı.Olmuş bir oyuncu değildi 50 m euro etmezdi.
Kötü demiyorum ama Manu Kone daha alt seviyeden gelip onu geçti mesela.
Lesley de bu profilin daha da olmamışı olarak alındı bize, ona da birşey gösteremezse tabii ki 30 verilmez.
30a Sarr, 40a Camara almak daha mantıklı bu profil oyuncularda.
O kural ne kuralı dpstum8+6 kuralı ne abi gerekirse gs fb jk birleşecek bu ligi oynatmayacak
Lille’den çıkan topçulara bak ya, şöyle bir tane örneğimiz yok.
seneye yabancı diyorlarO kural ne kuralı dpstum
Porto'yu takip eden gazeteci Deniz ile ile ilgili çalışkan, profesyonel, fiziksel özellikleri iyi, tekniği yeterli ama Porto'da isteneni verememe sebebi olarak mentalinin zayıflığını sebep göstermiş. Maç içinde gol kaçırınca yada bir pozisyonda takılı kalabiliyormuş. Bu konuda olgunlaşması lazım demiş.
seneye yabancı sınırı bu şekilde 8 yetişkin yabancı + 6 u23 yabancıO kural ne kuralı dpstum
seneye yabancı sınırı bu şekilde 8 yetişkin yabancı + 6 u23 yabancı
8+6 kuralı ne abi gerekirse gs fb jk birleşecek bu ligi oynatmayacak
Az takılayım da sen beni ekim gelmeden postala abi ocağa kadarTransfer icin kontenjan dolu bu sene daha transfer yapmayacagiz.
Haziran 2027'de tekrar bulusalim.![]()