Totenham da devre arası madison ve bergwall belki gitme durumları olur,takibe almalı

Bahattin Demirbilek.. Kişisel serveti 10 milyar dolar.. Koç Holding'in toplam serveti 3.5-4 milyar dolar.. Bu adam Ali Koç'a sadaka verir.. Fanatik Galatasaraylı, öyle ki oğlunun adı bile Aslan..

Sanmıyorum ama buyursun gelsin, dursun yerine sokaktan rastgele bi adam tutulup getirilse kabulümüzdür

Tiktok dansları yapan herhangi bir yerli topçu istemiyoruz

Bahattin Demirbilek.. Kişisel serveti 10 milyar dolar.. Koç Holding'in toplam serveti 3.5-4 milyar dolar.. Bu adam Ali Koç'a sadaka verir.. Fanatik Galatasaraylı, öyle ki oğlunun adı bile Aslan..

Sanmıyorum ama buyursun gelsin, dursun yerine sokaktan rastgele bi adam tutulup getirilse kabulümüzdür

Bu adam bildigin fake galiba, yasayip yasamadigini kimse bilmezdir.

Krasnodar her sene hoca değiştirmiş.
Gelir Ünal Aysal'ın Terim'e yaptığı gibi Okan'ı kovar filan aman diyeyim...

Bu adam bildigin fake galiba, yasayip yasamadigini kimse bilmezdir.
Şaka bir yana bunu o dönem araştırmıştım. Bahsi geçen malvarlığı da aslında yakın arkadaşı, kulübün de sahibi olan Sergey Galitsky ait. 😄

1788432036038.webp

Bu arada geçen sene CL de belimizi büken

Yunus-35-40 dk
Barış-55-60 dk
Torreira-55-60 dk
Lemina-40-45 dk

Tempo ve baskı yapabiliyordu. Osimhen dışında 90 dk yapabilen yoktu kimse.

Transfer dönemi sonrası:

1. Lemina yerine alternatif Ugochukwu alındı ama 10 dk baskı yapamıyor. (ÇOK ŞÜPHELİ)
2. Torreira'yı dinlendirecek herhangi bir futbolcu alınmadı. Nhaga profil olarak doğru ama tecrübesi yok. Kaan ve İlkay zaten yedek dahi olamaz. (YOK)
3. Osimhen'i yedekleyecek ya da sahada beraber gerektiğinde oynayacak forvet lazımdı. Deniz profil olarak doğru ama golcü ve tecrübe olarak tartışılır. Golcü olarak İcardi gitti.(ŞÜPHELİ)
4. Yunus'u tamamlayacak profil Batrakov alındı (TAMAM)

Bunlar dışında:

1. İcardi upgrade edilmedi. Güvenilir 2. golcü yok.
2. Abdülkerim'in yerine daha iyi ve çabuk stoper alınmadı.
3. Orta sahada Torreira ve Lemina'dan üstünü verecek profil alınamadı. (Yedekleme bile yapılamadı zaten)
4. İlkay, Kaan, Metehan, Günay yerine rotasyonda daha güçlü parçalar alınamadı.
Orta sahada Sara'nın yok sayılmasına katılmıyorum.

Rusya'da da yabancı sınırı seneye ve ondan sonraki sene 1'er azalacakmış. Bizim de seneye şu 8+6 garabetini engellememiz lazım.

Rusya'da da yabancı sınırı seneye ve ondan sonraki sene 1'er azalacakmış. Bizim de seneye şu 8+6 garabetini engellememiz lazım.

Bana gore hic dusunulmeden 2 -2 gidecek diye yazilip cizilen bir durum . Tff secimi olacagi icin isin oralara gidecegini hic sanmiyorum

Ama burasi Turkiye...

Porto'yu takip eden gazeteci Deniz ile ile ilgili çalışkan, profesyonel, fiziksel özellikleri iyi, tekniği yeterli ama Porto'da isteneni verememe sebebi olarak mentalinin zayıflığını sebep göstermiş. Maç içinde gol kaçırınca yada bir pozisyonda takılı kalabiliyormuş. Bu konuda olgunlaşması lazım demiş.

Geri
Üst Alt